2777
2789
نه من بيشتر از ٢ تا بچه نميخوام،يه دختردارم،دوس دارم تلاشمو بكنم يه پسر هم داشته باشم،من تلاشمو ميكن ...

امیدوارم جواب بده بهت اول از همه بخدا بسپار و از خودش بخواه، سعی کن دکتر تو شهرتون یا مامای خونگی رژیم میدن برو مزاج شناسی شو،ولی درکل:

خوراکی هایی مثل:ادویه، فلفل، دارچین، آجیل،گردو،مویز،انجیر،خرما،کنجد،معجون،عسل، موز،کاچی و حلوا،زیتون،انبه،خربزه،توت فرنگی،سیاه دانه باعسل بکوبین بخورین،از عطاری دمنوش و گیاهیجات بخرین استفاده کنید

دمنوش تخم هویج برای تقویت تخمک خوبه، برا تقویت اسپرم هم از عطاری بپرسین من اطلاع ندارم

همسرتون قرص ویتامین e,c مصرف کنن عالیه برا اسپرم

لبنیات کمتر مصرف کنید،گوشت گوسفندی،همسرت قهوه و شکلات تلخ بخوره،نیم ساعت قبل رابطه قهوه بخوره و کمپرس یخ استفاده کنه، اقدام اطراف تخمک گذاری دخول عمیق،با محلول جوش شیرین و آب نیم ساعت قبل رابطه خودتو بشور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تو تاپیکی که مال سال ۹۸ بود گفته بودید پریودام نامنظمه  میشه بپرسم چقدر اقدام بودید&nbs ...

من ماه اول اقدام باردار شدم

کاری نکردم تقریبا نامنظم بود، بهتر از قبل شده بود هااا قبلا خیلی نامرتب تر بود، ولی خودبخود بهتر شده بود اما بازم دقیق دقیق نبود