2777
2789
عنوان

مطالبه مهریه

86 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، دوستم در شرف طلاقه تو دادگاه مطالبه مهریه دیر رسیده الان از کجا باید بفهمه چه حکمی صادر شده وایا دیر رسیدنش به ضررشه؟

آدم مومنی نیستم اما خدا را خیلی دوست دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم یا اقا؟به ضرر خانم ک نمیشه چون حق خانم هست و شوهر باید بده.اگه مردا میتونست دادخواست اعسار بده تا قسط بندی کنن

بره دادگاه شماره پروندشو بده میگن پروندش کدوم شعبش،بره رای و ببینه

نداشته باشه چی

یکی اینجابود میگفت شوهرش نداشته 114تابده 1 سکه پیش قسط داده وهر11ماه 1 سکه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

مگه ابلاغیه ها واسش نمیره؟؟ اگر تو سامانه ی ثنا عضو باشه همه ی مراحل رسیدگی ب پرونده اش واسش ب اون شماره ای ک داده ارسال میشه. بعد میره کافینت ابلاغیه رو مشاهده میکنه. ب ضررشم هست باید میبوده، سعی کنه باقیه جلسات رو حتما حضور داشته باشه

خانم یا اقا؟به ضرر خانم ک نمیشه چون حق خانم هست و شوهر باید بده.اگه مردا میتونست دادخواست اعسار بده ...

خانم یعنی الان نرسیده به جلسه به ضررش نیس

اعسار چیه

مگه ابلاغیه ها واسش نمیره؟؟ اگر تو سامانه ی ثنا عضو باشه همه ی مراحل رسیدگی ب پرونده اش واسش ب اون ش ...

ممنونم عزیزم

الان به ضررشه یعنی چی شدهـ

خانم یعنی الان نرسیده به جلسه به ضررش نیس اعسار چیه

نه،مگه اینکه شوهرش تقاضای اعساد داده باشه.شوهر بگه من پول ندارم ک سکه رو بدم.اگه خانم بودش میتونست دلیل بیاره ک اون پول یا زمین و...داره.الانم میتونه اعتراض کنه اگه شوهر گفته باشه ندارم ک بدم