2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43877 بازدید | 1096 پست
دقیقا مسأله همینه ک بیشترم آدمایی ک ادعای فرهنگ و کلاس دارن مسخره میکنن ،،، ولی نمی دونن ک باکلاس و ...

ببین از همه مهم تره معنی اسم 

مهناز معنی زیبایی داره 

بعد میان مهناز و با اقدس مقایسه میکنن

خداروشکر 
دقیقا باهات موافقم من خیلی پیگیر این تاپیک شدم،و واقعا دلیل عاقلانه و منطقی برای رد این دو اسم زیبا ...

اره بعدم میگی خوب دلیلت منطقی نیست میگن چرا تاپیک زدی

عزیز من خواهر من شما یه دلیل منطقی بگو من مخالفت نمیکنم😑🙂💜

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مسأله همینه ک بیشترم آدمایی ک ادعای فرهنگ و کلاس دارن مسخره میکنن ،،، ولی نمی دونن ک باکلاس و ...

دقیقا فرهنگ اینه که قبلا از نظر دادن اول بسنجی که کسی از این حرف ناراحت میشه یا نه! دوم اینکه حرف من منطق خاصی پشتش هست یا نه! 

🙂💜

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
سلام معذرت میخوام ولی واجب دونستم مداخله کنم چون خودتم نظر خواستی به جای اینکه به فکر این باشی که پ ...

ممنونم از نظرتون اما اگه کسی اسمشو مسخره نکنه خودش به این پی میبره زیبایی اسمش با قدیمی بودن یا جدید بودن از بین نمیره! 

نظر شما هم محترمه دوست عزیز💜

تصمیم با پدر و مادرش نه شما، که حس داشته باشی ببخشیدا، نااحت نشی ❤️

نه تو سایت تبادل نظر چرا ناراحت بشم😳😂

ولی ببین من که الان تو ثبت احوال نشستم و نمیخوام اسمشو به طرف بگم تا ثبت کنه تو شناسنامه😕😑

یه تاپیک زدم ببینم چه دلیلی برای رد اسم مهناز وجود داره💜

فک کن ی نوزاد بگیری بغلت بعد بگی مهناز🤣🤣😑

چقد قشنگ😍🤔🙄

بذارن اریانا کاملا متفاوت با هردوتا اسم😂😂مهرناز باز قشنگه...مهناز و میشنوم یاد خانم های ۵۰ سال این ...

الف شروع الف تموم  

چقد قشنگ😍🤔🙄

عزیزم شمانظرخواستی واکثریت نظرشون این بوده که این اسم قدیمیه امااگه انتخابتون قرارنیست عوض بشه وشماوخواهرتون قاطع میخواین این اسموروبچه بزارین که دیگه نیازبه نظرسنجی نیست به هرحال نامدارباشه وزیرسایه پدرومادر

عزیزم شمانظرخواستی واکثریت نظرشون این بوده که این اسم قدیمیه امااگه انتخابتون قرارنیست عوض بشه وشماو ...

خوب دلیلتون منطقی نیست گلم 

مثلا یه اسمیو میگی خبر نداری که توی فلان جا یه معنی بدی داره خوب وقتی یکی اینو بگه واقعا قابل پذیرشه

بعد هم من گفتم که به خواهرم این نظرات رو رسوندم حتی دوباره اسم مه یاس و مهتا رو بهش پیشنهاد دادم گفت روش فکر میکنه

اگه کسی بیاد محترمانه نظرشو بگه من انقدر گارد دفاعی نمیگیرم که چه بسا بعضیا صرفا جهت مزه پرونی میان به این اسم  گیر میدن یه عده هم که...! 

عزیزم به شما چه دخالت میکنی زن و شوهرن خواهش میکنم او دخالت نکن اصلا

کسی که میخواد بره دویدن و یادش بدین !!! یه لقمه نون و پنیرم براش بزارید..خدایی نکرده بین راه ضعف نکنه برگرده   والا بقران

عزیز من همون طوری که صدنفر توی تاپیک گفتن هر دوتای این اسما قدیمیه،دلیل منطقی هم اینکه فردا این دختر بزرگ میشه و اسمش میون همسالاش قدیمیه و مطمئنا ناراحت و سرخورده میشه...

بذارین دلناز هم قشنگه هم لطیفه هم جدید

دوست عزیز قدمش مبارک باشه

ولی کلا تاپیک شما اشتباه هست

انتخاب اسم کاملا شخصی هست برای پدرومادر 

وکاملا شخصیه تاکید میکنم شخصیه

حتی شما هم که خاله هستی نباید به خودتون اجازه بدین که ورود کنید

برقرار باشین

به امید روزی که همه ایرانیا یاد بگیرن دخالت کردن کار درستی نیست

من دیدم اسم بچه شونوکیخسروگذاشتن ویااسفندیار باورکن به تازگی یکیودیدم که اسم بچه شوکیخسروگذاشته هر ...

قشنگه که کی خسرو یعنی پادشاه خسرو

الهی به حق خداوندی ات همه عاقبت بخیر بشیم...