2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست
بهار خالی اره قشنگه من 18 19 سالمه دبیرستان یه همکلاسی به اسم مهناز داشتم خیلی به اسمش می نازید همه ...

دقیقا مسأله همینه ک بیشترم آدمایی ک ادعای فرهنگ و کلاس دارن مسخره میکنن ،،، ولی نمی دونن ک باکلاس و با فرهنگ بودن و امروزی بودن ب داشتن اسم خاص و سخت تلفظ یا لباس هر چی عجیب تر و ... نیست ،،، با کلاس و امروزی بودن ب محترم شمردن دیگرانه

خیلی از اینا رو اگه ما مسخره نکنیم کسی خجالت نمی‌کشه از داشتنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ببینید من اصلا به این اسم گیر نمیدمااا اما شما فرض کنین اسم یه خانوم 70 ساله نازلی یا دلوین ...

من همیشه با تصور مامان بزرگ بابابزرگای آینده خنده م میگیره

مثلا فک کن بابابزرگ شلوار فاق کوتاهی بپوشه کدهر آن ممکنه بیفته از دلش سم جیگول نیکول داشته باشه چنتا گردنبند چوبی چ دستبند چرمی انداخته باشه ابروهاشم برداشته باشه بدون ریش و سبیل و بدن بی مو و ....

بنظرمن هرکدومودوست داره خودش بذاره اسم به مادروپدرربط داره اگرمادروپدربه اسم توجه کنن وشخصیت بذارن ...

باریکلا

لپ کلام

احسنت ب شما

کاش همه اینطوری فکر می کردن 🌹🌹🌹🌹

مهناز خیلیییی قدیمیه دلم واسه اون بچه سوخت که قراره اسمش مهناز باشه فردا بین دوستا و همکلاسیاش که اسم بروز و قشنگ دارن چقد اعتماد به نفسش پایین میاد

بزرگترین حق فرزند به پدر ومادر انتخاب اسم نیکو و مناسب زمان خودشونه

کلا مسابقه گذاشتن اسم عتیقه بزارن

ببین من یه اسم دختر قشنگ شنیدم اگر روزی دختر دار بشم اسمشو میزارم این.

اِلای 

یعنی دختر زیبای ایل 🥰

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️

مهناز اسم قشنگیه ولی خیلی وقته از مد افتاده این همه اسم جدید و شیک چرا مهناز

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
ی اسم دیگه انتخاب کنن چ کاریه لج و لجبازی  بچه ها بین رادمان و رادوین و آیهان کدوم قشنگه

فکر. کنم تو یه دوره ای کل لیست دفتر نمره معلما اسم آیهان باشه.... اه چقد تقلییید چیه این اسم خز آخه همه میزارن سر ریز شده دیگه عنشو در آوردن 

فکر. کنم تو یه دوره ای کل لیست دفتر نمره معلما اسم آیهان باشه.... اه چقد تقلییید چیه این اسم خز آخه ...

توهین نکن عزیزم 

من خودم بار اولم بود ک تو اینترنت دیدم حتی تو اطراف و دوست و فامیل این اسم و نداریم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بچه ها ببینید من اصلا به این اسم گیر نمیدمااا اما شما فرض کنین اسم یه خانوم 70 ساله نازلی یا دلوین ...

سلام معذرت میخوام ولی واجب دونستم مداخله کنم چون خودتم نظر خواستی

به جای اینکه به فکر این باشی که پیر شد اسمش بهش میاد یا نه به فکر این باش که وقتی بچه است یا جوانه از اسمش راضی باشه و اعتماد بنفس داشته باشه، خدایی مهناز درسته قشنگه ولی بین به قول تو نازلی ها و دلوین ها احساس سرشکستگی خواهد کرد و از چشم مادر و خاله ش میبینه این سرشکستگی رو