2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست

منم فکر میکنم اسم امروزی بزارن. خواهرم معلم دبستان هست میگه همه بجه ها اسماشون امروزیه و اکه کسی اسمش قدیمی باشه خودش میگه خانم میشه منو یه جیز دیگه صدا کنی؟ مطمئنن یکم‌بزرک بشن اعتراض میکنن و میرن دنبال تغییر اسم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی اسم دیگه انتخاب کنن چ کاریه لج و لجبازی  بچه ها بین رادمان و رادوین و آیهان کدوم قشنگه

رادوین

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اونایی که گفتن مهناز بزرگونه ست   همه مهناز ها   موقعی که به دنیا اومدن سی سالشون بود؟؟؟؟.

این اسمها  فقط قدیمی شدن و اسمهای جدیدتری جای اونا رو گرفته 

دعوای روی اسم  رو قبل از بارداری حل میکردن 😕  اسم حق مادره بیشتر 

ما توی دوران نامزدی اسم انتخاب کردیم

ولی بعد از 20 سال هنوز بچه مون نیومد اسمش هم قدیمی شد 😢😢😢😢😢😢

مهناز؟ از شرق تا غربش جالب نیس 

خاطره هم اسم مامان بزرگامونه ! انقدر قدیمیه 

خدایی این اسما قدیمی چیه؟ ادم که نباید همش به خودش فکر کنه یکمم به اون بچه فکر کنید که فردا قراره بره تو اجتماع یه اسم جدید واسش انتخاب کنید

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
منم ازین اسم های عجق وجق خوشم نمیومد  اسمی که برا دخترم انتخاب کردم شاید الان اسم یه خانوم سی ...

منم همینطور

اسامی خودمون رو خیلی اصیل تر و زیباتر از اسامی که به تازگی میزارن می بینم

یکسری اسم بی معنی که با الف شروع و تموم میشه