2777
2789
عنوان

بچه ها این اسم کجاش بده؟! 😒😟

| مشاهده متن کامل بحث + 43879 بازدید | 1096 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه عده میگفتن اسم با معنی اسم با معنی  واقعا من خودم رو نگه داشتم در برابر پیشنهادات بعض ...

دقیقا باهات موافقم من خیلی پیگیر این تاپیک شدم،و واقعا دلیل عاقلانه و منطقی برای رد این دو اسم زیبا ندیدم،جز یه مشت حرفای خاله خان باجی که آی این اسم قدیمیه،مال پیرزنه،اسم جدید بذار،خدا وکیلی بعدا میگن زنها عقلشون کمه بلا نسبت خانم های دانا،خدا وکیلی من بیشتر از این خجالت میکشم مردهایی این تاپیک رو بخونن و به عمق عقل بانوان سرزمینم پی ببرن،که یه اسم رو چون طرف تو فامیلش خانم سن بالا اسمشه ترور می‌کنه و اسم نهال و باران و رود و درخت پیشنهاد می‌کنه یعنی از صفت زیبایی رسیده به اسم طبیعت اگه بده همش بده اگه خوبه همش خوبه

مهناز مال دهه ۶۰ ۷۰. خاطره هم همینطور. خیلی قدیمی ان چرا یه اسم به روز انتخاب نمیکنین؟ 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

اسم  مهناز خوب نیست عزیزم  این همه اسم قشنگ هست...😊

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈