2777
2789
عنوان

بیا بگید من بدون پول چجوریی واسه دوس پسرم کادوو تولد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 91 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کادو چی بگیرم من توعمرم واسه پسرکادو نگرفتم  فیک باشع هم خیلی ضایعس چون مارک همه چی خودش

خب چرا با همسطح خودت دوست نشدی که چه کنم چه کنم نکنی

کبوتر باکبوتر باز با باز😐

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
کادو چی بگیرم من توعمرم واسه پسرکادو نگرفتم  فیک باشع هم خیلی ضایعس چون مارک همه چی خودش

همه چیش مارک باشه دیگ اگ تورو بخاد فیک و اصل براش ارزش نداره باید درک کنه هدیه هرچیزی هست ارزشش مهمه چقد سخت میگیری دیگ شما شغل ک نداری 

اصلا ببین تا اونموقع میمونه؟ رو شوهر نمیشه حساب باز کرد به دوس پسر اعتماد میکنین!🙄 مردا خیلی ...

من بارل قبلیم سه سال نیم بودم 

شهردیگه بود کلشو با ی پیام تبریک جمع میکردم 

بعدقصدمون ازدواج کاملا فقط چون سنمون کمه 

منتظریم یکم شرایط جوربشه 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

خب اون حتما سرکار میره که خرج میکنه اگه درست تموم شده شماهم برو سرکار اینجور مواقع محتاج کسی نباشی

اگه درس میخونی و شرایطشو نداری اون باید درک کنه

من یه دوستم اینجوری بود تولد مفصل گرفت ولی از خود پسره پول گرفت حتی پول کادوش رو هم از پسره گرفت

من بارل قبلیم سه سال نیم بودم  شهردیگه بود کلشو با ی پیام تبریک جمع میکردم  بعدقصدمون ...

مردا خیلی حرفا میگن

خودتو بخاطرش به زحمت ننداز

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹