2777
2789
عنوان

عکسای برهنه پسرداییم رو که فقط ۵سالشه تو گوشیم پیدا کردم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 27 پست
عزیزم لابد حواسش نبوده یا بازی میکرده  ژست ک نگرفته !! پنج ساله فرق بین دختر و پسرو هنوز نمید ...

عزیزم از اونجاش گرفته 😁 مگه میشه اتفاقی؟

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تو اون سن پر از کنجکاویه ولی باید تحت نظر مادر باشه تا وقتی به این چیزها مشغول میشه مادر سریع حواسش رو پرت کنه به چیز دیگه ای تا بچه این کنجکاوی ساده رو به دردسر تبدیل نکنه ، به مادرش بگو تا حواسش رو جمع کنه ، جای نگرانی هم نداره 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
عزیزم از اونجاش گرفته 😁 مگه میشه اتفاقی؟

دیگه نمیدونم شاید گودزیلاس پسر دایی ایشون :"/ ..

حالا ان شاء الله ک منظوری نداشته باشه ✋🏻😓

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
تو این سن کاملا طبیعیه، اصلا نیازی نیست به کسی بگی، از نظر روانشناسی الان در اوج کنجکاوی و توجه به ا ...

جدی پسر چهار ساله منم همش با خودش بازی میکنه وقتی من مثلا تو آشپزخونم و ازش دورم...خیلی نگران و ناراحتم

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

بچه ها تو این سن کنجکاون و میخوان خودشونو کشف کنن

اونا درکی از لذت جنسی ندارن 

چون خودمون به اون درک رسیدیم عصبی میشیم

اونا فقط کنجکاون و تو سنین بالاتر یادشون میره

اگه مادرش باهاش برخورد درستی نکنه تو ذهنش میمونه و کنجکاویش بیشتر میشه

بهتره بیشترفکر کنی و ببینی چجوری به مامانش بگی بهتره

مامانرو آگاه کن و بدون اینکه عصبی و نگرانش کنی بهش بگو

جدی پسر چهار ساله منم همش با خودش بازی میکنه وقتی من مثلا تو آشپزخونم و ازش دورم...خیلی نگران و نارا ...

نه اصلا حساسیت نشون نده و اونم حساس نکن، فقط هر زمان دیدی حواسش پرت کن و تا می تونی نذار تنها باشه و عادت کنه، اگر عادت کنه ممکنه همیشه تو سرش بمونه ور بره