2777
2789
عنوان

کی خواهر یا برادر معلول داره

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 27 پست
بله نعمته ولی هر کسی کم میاره

چقدر ناراحت شدم.خب گناه داشت.چرا زدیش آخه.

برو بغلش کن از دلِش در بیار

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
اره گناه داشت خیلی تا حالا اینجور نزدمش😞😞😞😞😞😞 اونا خوابن اینم فرار کرده رفته بیرون

برادر منم این مدلی بود 

شب از ساعت ۱۰ _۱۱ میبردنش دور میزدن تا صبح 

اگه خونه بود جیغ میزد نمیخوابید 🤷‍♀️🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نعمته ولی هر کسی کم میاره

بعله اینم هست حق دارید ولی براش جبران کنید بخدا اون اصن شاید متوجه نباشه چیکار میکنه دست خودش نیس ولی شما دست خودتونه خودتونو کنترل کنین

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️
خیلی دوسش دارما یه روز نمیتونم دور بشم  ولی امشب از خدا ناراحتم  ناراحتم سر اون خالی کر ...

برو از دلش در بیار خدا کمکا میکنه انشالله. من خواهرشوهرم بچشون یه کوچولو معلولیت داره یاد اون افتادم دلم گرفت البته اونا بالاتر از گل بهش نمیگن خیلی هواشو دارن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
من داشتم عاشقش بودم یه فرشته زمینی بود خدا ازم گرفتش هنوز ک هنوزه بیشتر شبا میاد تو خوابم آرزومه هرچ ...

من از وقتی چند سال پیش حالش بدتر شد دیوونه شدم 

عصبی و افسرده و پرخاشگر 

اینم اینجوری  از صبح میره بیرون تو گرما و سرما و بارون بعضی موقع لختی میزنه بیرون

تنها ؟

نه برادر من کوچیک بود بابام میبردش 

الان خیلی بهتره هنوز نرمال نیست ولی خیلی خوب شده 

برو از دلش در بیار خدا کمکا میکنه انشالله. من خواهرشوهرم بچشون یه کوچولو معلولیت داره یاد اون افتادم ...

ما هم هر چی بخواد براش میکنیم، قلب من هست 

اما دلم گرفته از خدا

دوتامون زدم 

من از وقتی چند سال پیش حالش بدتر شد دیوونه شدم  عصبی و افسرده و پرخاشگر

حالتایی ک شما دارین از دوس داشتنه درکت میکنم از اینکه چرا ما باید درگیر باشیم و هزاران چرای دیگه ولی با دید مثبت ب قضیه نگاه کن اینکه چقد پاک و معصوم و یه رنگه من آرزومه همین الان جای شما باشم و جونمو واسش بدم ک فقط ی لبخند بزنه

تنها ؟ نه برادر من کوچیک بود بابام میبردش  الان خیلی بهتره هنوز نرمال نیست ولی خیلی خوب شده&n ...

بله

میزنه میره 

یبار در قفل نبود سحر رفته بود بیرون 

موقع نماز دیدم نیست تو کوچه پیداش کردم

بله میزنه میره  یبار در قفل بود سحر رفته بود بیرون  موقع نماز دیدم نیست تو کوچه پیداش ک ...

اها 

من درک میکنم   

وقتی میدید دور میز نشستیم همه چیزو بهم میریخت 

یا یهو عصبانی تلویزیون و وسایلو میشکست 

خیلی سخت بود واقعا 🖐 بعضی وقتا اشک بابامو درمیاورد 

با زدن که نمیشه

قرصهای اروم بخش براش بگیرین

ببرین پیش دکتر اعصاب و روان

ما اصلا ب داداشم تنهایی بیرون رفتنو عادت ندادیم

شماهم در رو قفل کنین

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه