2777
2789
عنوان

کی خواهر یا برادر معلول داره

859 بازدید | 27 پست

حالم بده خیلی 😓

چیکار کنم دیونه نشم 

از همه چی متنفرم 😓

هیچی خوشحالم نمیکنه 

امشب هم خودمو زدم هم اونو

خسته شدم خسته

همه امتحانا برای آدمای بدبخته 

وا چرا زدیش؟

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مشکلی داره؟ مامان وباباتون کجان شما زدینش گناه داره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چرا عزیزم؟ همه چی که این دنیا نیست. همین خواهر و برادر معلول اون دنیا شفیعت میشه. هر کمکی بهش کنی چقدر ثواب داره. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چون خسته ام، چون ناراحتم 

مگه خودش خواسته اینجوری باشه نزنش تو رو خدا 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اره گناه داشت خیلی تا حالا اینجور نزدمش😞😞😞😞😞😞 اونا خوابن اینم فرار کرده رفته بیرون

الهی اشکمو در آوردی نصف شبی😭😭😭