2777
2789

سلام خوبین؟مثلا بگین قدو وزنشون چطوره ؟ غذا خوردنشون چطوره  ؟از پوشک گرفتین یا نه؟ چطوری میخوابونین؟ جاشو جدا کردین یا نه؟ و کلا هر چی که دغدغه الانتونه نسبت به بچه بگین ممنون!🤩

امیدی هست چون خدایی هست  

دخترای من دقیقا ۲۸ ماهشونه🥰🥰

غذا ک درست و درمون نمیخورن..فقطم خودشون میخورن اصلا نمیزارن ک من بدم.پوشکم اصلااا همراهی نمیکنن..از تولد دو سالگی هم تو اتاق خودشون میخوابن

وزن هم ۱۰ کیلو

دغدغه م فقططططط پوشک فقطاااااا

سلام مرسی شما خوبی؟🤗 قدشو چک نکردم میدونم قدش خوبه و بلنده وزنش حدودا ۱۵کیلو. نه جاشو جدا نکردم. دارم از پوشک میگیرمش. فعلا دغدغم از پوشک گرفتن هستش. اها راستی ۲۹ ماهشه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای من دقیقا ۲۸ ماهشونه🥰🥰 غذا ک درست و درمون نمیخورن..فقطم خودشون میخورن اصلا نمیزارن ک من بدم ...

خدا حفظشون کنه....دوقلو هستن؟ سخته اره؟

من هم پسرمو از پوشک گرفتم تقریبا ولی اصلا و ابدا تو دستشویی پی پی نمیکنه که واقعا نمیدونم چیکار کنم ولی جیش رو میگه کلا.  

امیدی هست چون خدایی هست  

سلام عزیزم.پسر منم ۲سالو ۲ماهشه...۱۳این ماه میشه ۲۷ماه.از پوشک ک خیلی وقته گرفتم اصنم اذیتم نکرد.جاشم جدا نکردیم فعلا زوده.وزنشم ۱۵کیلو قدشم فک کنم.۹۰و خورده ایی...دغدغم فقد حرف زدنشه....کلمه میگ بیشتر باچنتا جمله

سلام مرسی شما خوبی؟🤗 قدشو چک نکردم میدونم قدش خوبه و بلنده وزنش حدودا ۱۵کیلو. نه جاشو جدا نکردم. دا ...

خدا حفظش کنه ماشاالله. 

از پوشک گرفتن کار خیلی سختیه واقعا موفق باشی 

امیدی هست چون خدایی هست  
سلام عزیزم.پسر منم ۲سالو ۲ماهشه...۱۳این ماه میشه ۲۷ماه.از پوشک ک خیلی وقته گرفتم اصنم اذیتم نکرد.جاش ...

آخی ماشاالله چقدر خوبه همه چیش...حالا وقت هست حرف زدنش هم به مرور خوب میشه.سعی کن خودت تو خونه خیلی حرف بزنی باهاش تا کلمات و جمله بندی ها تو ذهنش بمونه و کم کم  درست میشه

امیدی هست چون خدایی هست  

من پسرم نزدیک ۲۷ ماهشه. خدا رو شکر نزدیک ۱۳ کیلو هست. بعضی روزا خوب میخوره بعضی روزا کمتر. هنوز از پوشک نگرفتمش. به شیشه شیرش هم وابسته هست. یه جورایی الان دغدغه من شیشه شیرش هست و پوشک رو هنوز بهش گیر ندادم. ولی جای خوابش جداست. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
خدا حفظش کنه ماشاالله.  از پوشک گرفتن کار خیلی سختیه واقعا موفق باشی

آره واقعا. مرسی عزیزم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
آخی ماشاالله چقدر خوبه همه چیش...حالا وقت هست حرف زدنش هم به مرور خوب میشه.سعی کن خودت تو خونه خیلی ...

اره عزیزم.بی نهایت شیطونم هست کوچولوم  اره واس شیر گرفتنم اصن اذیتم نکرد....فقد حرفش ک انشالا اونم درست میشه.هنوز وقت داره...