2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون بعد خودشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست

خواهرتون باید بپسنده نه شما...حتی اگر‌کسی صمیمی هم نیست با شما ملاک رد کردنش نمیشه...قرار نیست همه با خانواده همسر گرم و صمیمی باشن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ببخشید متوجه نشدم، یعنی دوست دارید خواهرتون اصلا ازدواج نکنند یا همسر اینده شون از هسر شما بهتر نباش ...

نهههه بحث بهتر بودن نیست اصلا منظورم اینه ک میترسم کسی ک میاد تو خانواده خودشو بگیره و جو صمیمی خونمونو بهم بریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرتون باید بپسنده نه شما...حتی اگر‌کسی صمیمی هم نیست با شما ملاک رد کردنش نمیشه...قرار نیست همه ب ...

اخه خواهرم خودشم همین حسو پیدا کرده اینقد این پسره از خودش تعریف کرده ک میگه دیگه نمیخام هیچوقت ازدواج کنم

اخه خواهرم خودشم همین حسو پیدا کرده اینقد این پسره از خودش تعریف کرده ک میگه دیگه نمیخام هیچوقت ازدو ...

به نظرت شما خیلی تاثیر نداشتی تو نظرش؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
برای من پذیرش عضو جدید اون هم یکی که خواهرم رو ازم گرفته بود سخت بود😥😥 مخصوصا که من تو خونه با تا ...

دقیقااااا منم همینطور شدم با این تفاوت ک من ازدواجم کردم خودم اما بازم این چیزا اذیتم میکنه دوس دارم وقتی میرم خونه ی پدرم رااااحتتتت باشم🤣

دقیقااااا منم همینطور شدم با این تفاوت ک من ازدواجم کردم خودم اما بازم این چیزا اذیتم میکنه دوس دارم ...

پس انشالله خواهرتون ازدواج کنند ما دخترای کوچیکی تر رو درک کنید....😂😂😂

البته ازدواج خوب و موفق😊😊😋😍

اره بخاطر اینکه حس میکنم اگه بازم یکی دیگه بیاد همینجوری میخاد کلاس بذاره آخه ما خانوادمون اصلا اهل ...

سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا گفته بودین دخترتون تا خوابش میاد یه چشمش کامل کوچیک میشه الان مشکلش حلش شده؟ دخترمن الان اینجوریه. 

😊😊😊😊😊😊