2777
2789
عنوان

کنکوریای 1400

153 بازدید | 27 پست

بچه ها سلام میاین باهم گروهی برنامه ریزی کنیم و درس بخونیم؟ 

هرکی پایه است لطفا بیاد ممنون 

من تنهایی اصلا حسش نیست درس بخونم اما اگه حالت رقابتی باشه و بدونم که یکی داره همزمان با من درس میخونه حس جنگجویانه ام گل میکنه ک تلاشمو بکنم درغیر این صورتت کک هم نمیگزه منو 

لطفا لطفا لطفا 

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو واتساپ گروه بزن بعد عضو بشیم هر روز یه درس بخونیم بعدشم اگه هم رشتم نباشیم حداقل عمومیارو باهم بخونیم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
تو واتساپ گروه بزن بعد عضو بشیم هر روز یه درس بخونیم بعدشم اگه هم رشتم نباشیم حداقل عمومیارو باهم بخ ...

اوکی 

ولی چون پسر توسایت هست من ای دی تلگرام ازتون میگیرم تو تلگرام گروه میزنیم بعد که مشخص شد همه دختر هستیم شماره میگیریم برای گروه وات 

پس تعداد به 10 نفر ک رسید لایک کنین تا ای دیمو بدم

...
دوسداشتی دکتر بشی بیا به جای من برو من سال دیگه هم قبول میشم ولی تو چی💜

منکه مثل تو عقده دکتر شدن ندارم  😹 هنوزم کنکور ندادم بدم حتی یه درصدم قبول نشم ایران پشت نمی مونم میرم خارج 😏

انقدر ندید پدیدی که هنوز هیچی نشده میای چسی بیای😹چه راست باشه چه دروغ خیلی بدبختی که انقدر عقده ای شدی😹