بچه ها من معلمم ،جاریم دلش میخواست معلم بشه ونشد حالا اون روز میگفت چنتا از فامیلاش فکرشو نمیکردن معلمی قبول بشن و قبول شدن و اینکه خیلی الکی وساده شده معلم شدن...بنظرتون دفه بعد دیدمش چی جوابشو بدم
ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخوای خانم جذابی باشی،مثل یه ملکه رفتار کن.تو تاپیک هام از تجربه خودم و دیگران برای زیبایی و رسیدن به خودمون و روانشناسی مینویسم.میخوای ملکه ی خوشگل باشی به تاپیک هام سر بزن
نه تو میمانی و نه اندوه ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید و اگر بغض کنی... اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد.... سلام بر تو دووووست خلم .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙 چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
به نظرم کلا اهمیت ندی بهتره ولی نهایتا اگه دیدی خیلی دلت میخواد جواب بدی به نظرم بگو همین کار به قول شما ساده رو خیلیا نتونستن انجام بدن و حسرتشو میخورن.