2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا کیف نیستن که اسباب بازی‌ان😒😒

من همیشه خوشم از این سایزا میاد خیلی راحتن اون بزرگا انگار آدم با خودش ساک حمل میکنه

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
وای اونجا میگفتی فردا پس فردا😐😐تو مامی گپ نمیدونم منو یادته یا ن

نه یادم نیست😂بابا چه کنم الانم میگم فردا پس فردا ولی انگاری جاش راحته تا ۵مهر وقت دارم اگه نیومد خودم میرم بیمارستان😁

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
چند خریدی قشنگه

۸۰ با اینکه کوچیک ولی سه تا زیپ داره که کلی مرتبه کیف دم دستیم خراب شده بود یه کیف مجلسیمو انداختم جلو دست دیدم حیفه رفتم اینو خریدم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
نه یادم نیست😂بابا چه کنم الانم میگم فردا پس فردا ولی انگاری جاش راحته تا ۵مهر وقت دارم اگه نیومد خو ...

همونم ک گفتم میام بیمارستان پیشت و گفتم من موز بجای زهرا بر میدارم زهرا حامله ست نمیتونه بیاد تو شلوغی خندیدی گفتی تو روحت داشتیم شوخی میکردیم

همونم ک گفتم میام بیمارستان پیشت و گفتم من موز بجای زهرا بر میدارم زهرا حامله ست نمیتونه بیاد تو شلو ...

اره یادم اومد چتمون ولی کاربریت یادم نیومد😐😐😁😁

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜