2777
2789
عنوان

ده هزار تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 24 پست
نه عزیزم رتبه ی 3 هزار تجربی چرا بره تربیت معلم وقتی میتونه آزاد پزشکی یا پردیس پزشکی بره؟ من پار ...

خب همه پول آزاد خوندنو پردیس خوندنو ندارن.تو این گرونی!!!!😐بعدم اینکه یکی از خون میترسه خب.هدفش معلمیه

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!
خب همه پول آزاد خوندنو پردیس خوندنو ندارن.تو این گرونی!!!!😐بعدم اینکه یکی از خون میترسه خب.هدفش معل ...

نه عزیزم هرجوری شده پولشو جور میکنن میدن.

من تو دانشگاه خودمون دارم میبینم

میگن ارزششو داره

کسی از خون میترسه اصلا نباید بیاد تجربی

میتونه بره انسانی یا ریاضی

همه ی بچه های تجربی تو سودای  پزشکی و دندون و گاها دارو میان تجربی

وقتی رتبه شون نمیرسونه به موارد دیگه هم فک میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هرجوری شده پولشو جور میکنن میدن. من تو دانشگاه خودمون دارم میبینم میگن ارزششو داره کسی ا ...

عزیزم شما مثل اینکه تو کشور دیگه ای زندگی میکنی اینجا اینا واقعا بعضیا که قبلا حداقل پولشو میتونستن جور کنن الان دیگه اصلا نمیشه

عزیزم شما مثل اینکه تو کشور دیگه ای زندگی میکنی اینجا اینا واقعا بعضیا که قبلا حداقل پولشو میتونستن ...

اتفاقا من تو بطن ماجرام عزیز دل

منم یه زمانی قبل کنکور مث شما فک میکردم خیلیا ندارن پولشو

ولی الان از وقتی بچه های پردیسمون از بهمن ماه اومدن دارم میبینم اکثرا از خانواده های با درآمد پایین و و متوسطی هستن

و اکثرا از شهرستان های اطرافن

مث خوی اسکو و....

10 میلیون در طول 4 الی6 ماه واقعا جور شدنیه

نه عزیزم تربیت معلم رتبه خیلی پایینی میخاد البته من از ظرفیتای امسال خبر ندارم.تازه امسال دانشگاه هس ...

اخه من دیدم با سی هزار تجربی اموزش ابتدایی قبول شد 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
نه عزیزم رتبه ی 3 هزار تجربی چرا بره تربیت معلم وقتی میتونه آزاد پزشکی یا پردیس پزشکی بره؟ من پار ...

به نظرتون با ده هزار نمیشه قرهنگیان قبول شد ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
اخه من دیدم با سی هزار تجربی اموزش ابتدایی قبول شد 

اون باید بعدا امتحان استخدامی بده من تربیت معلمی رو میگم که از همون اول به دانشجو حقوق میدن

اون باید بعدا امتحان استخدامی بده من تربیت معلمی رو میگم که از همون اول به دانشجو حقوق میدن

احتمالا شما در جریان نیستید    اموزش ابتدایی جزو رشته های دانشگاه فرهنگیان هست 

دیگه چیزی به نام تربیت معلم نیست    اسمش شده دانشگاه فرهنگیان 

من داوطلب کنکورم نه داوطلب ازمون استخدامی