2777
2789
عنوان

لنز طبی و نازک شدن قرنیه چشم

3229 بازدید | 18 پست

خانما من دیروز رفتم برا چشمم ک نمره شو ببینم دکتر گفت بالا رفته خواستم لنز بگیرم بجای عینک اما دکتر گفت لنز نمیتونه جای عینکو بگیره... گفتم با عینک زیر چشام قسمت داخلی انگار گود افتاده گفت مال عینک نیس مال خیریگیه چشم هست😑

بیشتر از 8ساعتم لنزو نمیتونی بذاری چون نمیدونم کجای چشمت فک کنم گفت قرنیه چشمت نازک میشه... نمیخواستم عینک بگیرم چون یکی میگفت زیبایی چشمو مختل میکنه الان موندم دکتره درست گفته یا نه میترسم حالت چشمام با عینک تغییر کنه

خواهشا هر کی اطلاع دقیقی داره بگه 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت کاملن درست گفته 

عینک اصلن حالت چشمو تغییر نمیده هرکیتو هر سنی  عمل میکنه یکی دوماه اول شاید چهرش خسته بنظر بیاد و مردم عادت نداشته باشن اما بعدش خیلیی خوب میشه

اما لنز اصلنن واسه چشم خوب نیست حتی من یکی و میشناختم چون مدام لنز گذاشته بود بعد نتونست عمل کنه چون قرنیه اش خیلی نازک شده بود و نمیشد تراش زد بهش

لنز نزار زیاد فقط واسه مهمونی و عروسی 

لنز دردسرای زیادی داره

نگهداریش 

باهاش گریه نکنی نخوابی

دستتو مدام بشوری 

ی وقت چشمتو نمالی

بیفته گم شه...

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

ببین من ده سال لنز طبی رنگی می زارم دو ساله دو هفته یار مهمونی می زارم از اول بخاطر قرتی بازی گذاشتم چون ده ساله استفاده میکنم و تجربم خیلی زیاده بهت میگم اشغالی بیش نیست

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

راست میگه دیگه تو حرف دیگران رو قبول داری حرف دکتر رو که تخصصش اینه قبول نداری واقعا ک!!! منم دقیقا مثل خودتم عینکی ام و میخواستم بجای عینک لنز طبی استفاده کنم به چهار پنج تا از بهترین دکتر ها مراجعه کردم و همشون گفتن که لنز قرنیه رو نازک می‌کنه( که شما اگه بعدا بخوای عمل کنی بخاطر نازکی قرنیه نمیتونی عمل کنی اینم در نظر بگیر) ...طبیعتاً عینک بهتر از لنز هست ... درضمن لنز علاوه بر این که باعث نازکی قرنیه میشه ممکنه  حین گذاشتن قرنیه هم خراش برداشته شه تازه کلی هم مراقبت میخواد چون ممکنه چشم عفونت کنه و کلی عوارض دیگه ....عینک بهتر از هرچیزیه برای دید بهتر برای یه آدم عینکی ...

راستی شماره چشمت چنده ؟؟ استیگماتم داری؟؟

لنز دردسرای زیادی داره نگهداریش  باهاش گریه نکنی نخوابی دستتو مدام بشوری  ی وقت چشمتو ...

عاخه دکتر خواهرم گفته لنز مشکلی ایجاد نمیکنه... از طرفی حالت چشمم ی کم تغییر کرده قبلا چون عینک میزدم.. لنز تا حالا نذاشتم آدم ب حرف کدوم دکتر گوش بده☹️

راست میگه دیگه تو حرف دیگران رو قبول داری حرف دکتر رو که تخصصش اینه قبول نداری واقعا ک!!! منم دقیقا ...

یکیش یک ودیگری 1ونیم...دکتر خواهرم بشفته خودم چند ساله لنز میذارم هیچی نشده و نمیشه

یکیش یک ودیگری 1ونیم...دکتر خواهرم بشفته خودم چند ساله لنز میذارم هیچی نشده و نمیشه

من واقعا به عنوان یک فردی که دوازده ساله عینکی شده و عینک میزنه..... خواهرانه و دلسوزانه..... دارم بهت میگم که.....لنز نزن ....شاید اولاش بگی وای چقدر خوبه بهتر از عینکه و کلی ذوق کنی.....اما...بعد از چند مدت عوارضش پدیدار میشه.... و اونوقت هیچ کاری از دستت برنمیاد.....لنز باعث میشه که بعداً نتونی عمل کنی حالا بشین فکر کن ببین ارزشش رو داره؟؟؟

بازم خود دانی آن شا الله خدا سلامتی بده خواهر گلم

من واقعا به عنوان یک فردی که دوازده ساله عینکی شده و عینک میزنه..... خواهرانه و دلسوزانه..... ...

ممنوون گلم. 

وای خیلی خوبه ک همتون صادقانه نظرتونو میگید... سردرگم بودم چیکار کنم عاخه دکتر چشم خواهرم ی چیز دیگه گفته بود اما دکتر خودم ی چیز دیگه مصمم بودم لنز بذارم اما نذارم پس مگه برای مهمونیا چون واقعا با عینک مثلا تو مراسم عروسی اذیت میشم

ببین من ده سال لنز طبی رنگی می زارم دو ساله دو هفته یار مهمونی می زارم از اول بخاطر قرتی بازی گذاشتم ...

میتونم بپرسم الان وضعیت چشمتون در چه حاله؟ چرا الان استفاده از لنزو خیلی کم کردین با دکترم صحبت داشتین آیا؟