2777
2789
عنوان

لنز طبی و نازک شدن قرنیه چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 18 پست
   هزینه عینکم 600شد میخام اگه عینک واقعا ضرر داره بگم بجاش لنز بهم بده

فکرنکن لنز کمتر درمیاد هرسال باید عوضش کنی. من مایع لنز دوماه پیش گرفتم 28 دیروز رفتم همونو گرفتم 90 

خیلی سخته هعی دربیاری بزاری برامهمونی خوبه ولی هرروز خسته کنندس عینک خیلی راحته من چون بینیم عمل کردم عینک میزنم اذیت میشم واسه همون لنز میزارم دگ خسته شدم 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
میتونم بپرسم الان وضعیت چشمتون در چه حاله؟ چرا الان استفاده از لنزو خیلی کم کردین با دکترم صحبت داشت ...

شماره چشمم تغییر نکرده ببین تا چند سال سرکار می رفتم میذاشتم هم برا اینکه بینیمو عینک خراب نکنه عمل کرده بودم هم برای زیبایی بعد دیگه ازدواج کردم سرکار نرفتم هر روز نذاشتم ولی بازم هر وقت می خواستم برم بیرون استفاده میکردم دوساله فقط دو هفته یکبار دور همی مهمونی داریم استفاده میکنم

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش یک ودیگری 1ونیم...دکتر خواهرم بشفته خودم چند ساله لنز میذارم هیچی نشده و نمیشه

من ۱۰ سال لنز استفاده کردم

هر روز ۱۰ ساعت خونه و سرکار 

از وقتی گذاشتم کنار و برگشتم به عینک به آرامش رسیدم

لنز خوبه ولی برای روزای خاص و موقت نه همیشه 

هیچی عینک نمیشه

شماره چشمم تغییر نکرده ببین تا چند سال سرکار می رفتم میذاشتم هم برا اینکه بینیمو عینک خراب نکنه عمل ...

یعنی فقط بخاطر خسته کننده بودنش بازم عینک میذاری... منظورم آسیبیه ک احتمالا ب چشمت زده؟ یعنی بعد چند سال آسیبی هم ب چشمتون وارد شده؟ دکتر من گفت در روز بیشتر از هشت ساعت نذارم