سلام وقتتون بخیر خانما کسی تنبلی تخمدان بدون کیست داشته ممنون میشم جواب بدید
اصلا بنظرتون چنین چیزی ممکنه؟
دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سونو رحم و تخمدان بدم بازم خیالم راحت بشه که نرماله همه چیز .. چون از اولین باری که سونو دادم مجردی ...
اینقد ب خودت استرس وارد نکن.حتی اونایی هم ک هیچ وقت کیست و تنبلی و عفونت نداشتن باز ممکنه تا چندماه اقدام کنن و بدون هیچ مشکلی بدنشون آمادگی لقاح نداشته باشه.بسپارش ب خدا خودش خوب میدونه کی آمادگیشو دارین ک یه عضو جدید وارد خانوادتون بشه😍
اینقد ب خودت استرس وارد نکن.حتی اونایی هم ک هیچ وقت کیست و تنبلی و عفونت نداشتن باز ممکنه تا چندماه ...
چشم عزیزدلم حتما توکل بخدا انشالله خدا خودش برای همه بندگانش بهترینا رو پیش بیاره.
ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی انشالله بزودی دامن شمام سبز بشه.
برای منم دعا کنین که زود نتیجه بگیرم .
دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
مرسی عزیز دلم.ایشالا ک نتیجه میگیری.توکل ب خدا.ایشالا همراه با نطفه ی بچه ت کللللی عشق و حال خوب و پ ...
ممنونم فدات شم انشالله
همچنین برای شما
شب شمام بخیر بانو جان
من تبلی نداشتم اما کیست داشتم و باهمون کیست باردار شدم و تو باردارب خودش از بین رفت
خداروشکر خدا نگهداره واستون نی نی رو
برای منم دعا کنین.