2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان بدون داشتن کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 37 پست
منم ۲۹ سالمه قبل از ازدواجم پریودم نامنطم بود البته گاهی اوقات. بعد از ازدواجم اوکی شدم فقط بعد از ج ...

نه یه مدت اقدام کردم وقتی نشد همسرم آز داد دیدم مشکل کم تحرکی و مورفو داره 

دیگه بیخیال شدم تا چندماه پیش که یکم از نظر روانی بهتر شدیم تصمیم گرفتیم دوباره درمان شروع کنم 

متفورمین میخوردم ولی از وقتی قرنطینه ایم هی بدتروبدتر شدم الانم ۲۲ روزه نشدم هرچی هم میخورم فایده نکرده منتظرم پری بشم برم دکتر لتروزول بده برای اقدام

خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله که خدا خودش دامن همه ما رو که دوس داریم مامان بشیم رو سبز کنه . متاسفانه ...

چشم عزیزم انشالله خدا خودش دلمونو شاد کنه . من دکترم گفته بهم اگه استرس داشته باشی باید قید مادر شدنو بزنی از همه چیز بدتره استرس سعی کن بهش فک نکنی تازه تو ۴ ماهه تا ی سال طبیعیه من ۲ سالو ۸ ماهه

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم فاطمه جان چقد بهم ارامش میدید  متاسفانه من استرس بیخود دارم. و نمیتونم کنترل کنم در حدی ...

من شغلم جوریه ک اصلا تحرک ندارم و کلی استرس دارم و اینا روی فعالیت تخمدان تاثیر میزاره.با خانومهای زیادی هم ارتباط دارم و معمولا راجب تنبلی تخمدان میپرسم ک خیییییلیا دچارش بودن و خوب شدن یا هنوزم دارنش.ولی حرف همه یکیه ک تنبلی تخمدان با تغذیه درست برطرف میشه.بخاطر همین منم اصلا نگران نیستم و دارم رژیم غذاییمو تغیر میدم و بنظر خودمم تاثیر مثبت داشته

چشم عزیزم انشالله خدا خودش دلمونو شاد کنه . من دکترم گفته بهم اگه استرس داشته باشی باید قید مادر شدن ...

عزیزدلم انشالله برای هممون بزودی درست میشه چشم سعی خودمو میکنم که استرسمو از بین ببرم توکل بخدا.

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
عزیزدلم انشالله برای هممون بزودی درست میشه چشم سعی خودمو میکنم که استرسمو از بین ببرم توکل بخدا.

چشمت سلامت انشالله خدا خودش کمکت کنه 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
من شغلم جوریه ک اصلا تحرک ندارم و کلی استرس دارم و اینا روی فعالیت تخمدان تاثیر میزاره.با خانومهای ز ...

بهترین کارو میکنین انشالله که شمام خیای زود تو همین ماه نتیجه مثبت بگیرید خدا بزرگه ..

من الان که روز ۱۷ پریودمم صبح ترشحات سفید داشتم ولی بعد از ظهر تا الان متمایل به زرد کمرنگ شده کیت تخمکگذاریمم امروز یکم پررنگ تر شده بود بنظرتون ترشحاتم نسونه چیه هیچوقت این شکلی نبودم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
بهترین کارو میکنین انشالله که شمام خیای زود تو همین ماه نتیجه مثبت بگیرید خدا بزرگه .. من الا ...

فکر کنم این ترشحات نشانه عفونت باشه😐 چون ترشحات زمان تخمکگذاری سفید نیست.بیرنگه و شبیه سفیده تخممرغ کشداره.من خیلی وقته عفونت دارم.کمی بهتر شده اما هنوز هست و رنگ ترشحاتم سفیده

چشمت سلامت انشالله خدا خودش کمکت کنه 

سپاس بانو جان

بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم

سپاس بانو جان بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم

همچنین 🤗🙏🙏

فکر کنم این ترشحات نشانه عفونت باشه😐 چون ترشحات زمان تخمکگذاری سفید نیست.بیرنگه و شبیه سفیده تخممرغ ...

وای خاک بر سرم همین عفونتم کم بود 

اصلا بو نداره  و سوزش و خارش ندارم 

وای خاک بر سرم همین عفونتم کم بود  اصلا بو نداره  و سوزش و خارش ندارم

والا اینجور چیزا رو پزشک با معاینه تشخیص میده اما من چون عفونت دارم((ماشالا کلکسیون بیماریهای زنان رو دارم😅😅😅)) ترشحاتم معمولا سفید رنگه حالا بعضی وقتا آبکی تر و یا سفت تر میشه.وقتایی هم ک شدید میشه موقع رابطه کللللی ترشح آبکی سفید پس میدم😅😅 نگران نباش.با یه دوره مترونیدازول برطرف میشه.ی پزشک زنان برو معاینه ت کنه

والا اینجور چیزا رو پزشک با معاینه تشخیص میده اما من چون عفونت دارم((ماشالا کلکسیون بیماریهای زنان ر ...

نه عزیزم اینجوری نگو تنت سلامت باشه انشالله همیشه. عفونتو که الان دیگه همه تقریبا یبار تجربه میکنن

من خودمم خیلی حساسم تو نظافت ولی خب دیگه عفونته پیش میاد .

اگه خدا خودش کمک کنه و این ماه باردار بشم که هیچی اگه زبونم لال نشدم😣 حتما میرم دکتر دوبار آزمایش و سونو میدم البته سونوگرافیمو دو ماه پیش انجام دادم بنظرتون دوباره باید تکرار کنم ؟

واسه این ترشحاتم حتما به دکتر میگم 

خواهر شوهر منم کیست داره تنبلی هم داره طفلی ۱۶سالشه همش پریوده و لک بینی داره درمانی نداره؟

بله عزیزم درمان داره ولی هرچی زودتر برای درمان اقدام کنه بهتره . چون ممکنه همین تنبلی تخمدان بعدا براش مشکلات دیگه پیش بیاره . مثلا از همه چیز بدتر موی زائد

نه عزیزم اینجوری نگو تنت سلامت باشه انشالله همیشه. عفونتو که الان دیگه همه تقریبا یبار تجربه میکنن ...

سونو برا چی بدی؟اگه کیتت مثبته دو سه شب پشت سر هم رابطه داشته باش.سعی کن این دو سه روز رو سردی نخوردی.برنج و رب صنعتی و کلا مواد کنسروی و روغن جامد و لبنیات و اینا نخور عوضش خرما و شیره خرما و ارده و این چیزایی ک گرمی هستن و مقوی بدن هستن مصرف کن ایشالا نتیجه میگیری

سونو برا چی بدی؟اگه کیتت مثبته دو سه شب پشت سر هم رابطه داشته باش.سعی کن این دو سه روز رو سردی نخورد ...

سونو رحم و تخمدان بدم بازم خیالم راحت بشه که نرماله همه چیز .. چون از اولین باری که سونو دادم مجردی تا الان همیشه نرمال بوده فقط دوبار کیست ساده داشتم که با قرص روکین رفع شد

کیتم بار یه خط خیلی کمرنگ شد ولی امروز خط تست پررنگ شد اما نه به اندازه خط کنترل . از خط کنترل کمرنگ تر بود. ولی من امشبم اقدام کردم 

اتفاقا برنج این مدت زیاد خوردم ولی کنسرو و ..‌ نه اصلا نخوردم گوجه بیشتر تو غداهام استفاده کردم رب خیلی کم. از طرفیم ارده و شیره خرما خوردم و پنیرم اصلا از اول پریودم نخوردم