2777
2789
رو جهاز؟

اره بحدا دو دست لاحاف تشک بچه داد 

بعد موقع بدنیا امدن دخترم دو دست دیگ دوباره داد بیرون بدوزن اورد😐

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم واسه سیسمونی دخترش فقط کند خریده بود!

رفته بودپشت سره من به مادر جاریم‌گفته بود مادرش تو سیمونی هیچی نخریده بخدا ۱۰سال پیش فرش بچه کمد تخت کهریر کالسکه کلی وسایل لباس و عروسک خریده بود!حلالش نمیکنم بخدا تا خالا بروش نیاوردم‌

برعکس تو من یدونه قاشق هم نیاوردم چیزای ضروری رو شوهرم خرید مادرم جهاز نداد

اخی چقدر تفاهم دارین ...ینی عاشقت شدم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
فداتشم مرسی ...واقعااا؟؟؟ تو تمام فروشگاهای معتبر پیاز و سیب زمینی سرخ کرده فریز شده دارن ....ما معم ...

خب آخه من سر کار نمیرم

بیکارم تو خونه وقت زیاد دارم واسه همین سرخ کردنی ها رو همون روز آماده میکنم که حوصلمم سر نمیره

معولا چبزای خامو فریز میکنم سبزیجات بامیه هویج ذرت لوبیا سبز

اخی چقدر تفاهم دارین ...ینی عاشقت شدم

چطور🤔🤔

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
بعضیام دیدید روز پاتختی چه نگاهای بدی میکنن؟واقعا چندشع نگاهشون😁😂😑😑😑😑

😂😂😂😂😂😂😂😂

منم بد نگاه میکنم به خدا

آخه از عروس چندشم میشه روز پاتختی حسم خوب نیست در موردش  فقط روز پاتختیا

چطور🤔🤔

جهزیه نیاوردیم...وشوهرامون خریدن......

اگه جهزیه داشتم سال های اول زندگیمو با استرس ....خونه مسجد مدل...حرف فامیل...ویه بغض که یه عروس توفامیل جهزیه اورده تو گلوم نبود

جهزیه نیاوردیم...وشوهرامون خریدن...... اگه جهزیه داشتم سال های اول زندگیمو با استرس ....خونه مسجد م ...

اهان اره نه خداروشکر به من کسی چیزی نگفت تیکه اینا نه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اهان اره نه خداروشکر به من کسی چیزی نگفت تیکه اینا نه

خب پشت سرم میگفتن جلو روم شوهرم اجازه نداد کسی حرف بزنه .....همه اینارو مدیون شوهرمم....من بابام گف عشقم میکشه ندم حرفیه؟؟،منم گفتم نمیخوام خودم تنها زندگیمو میسازم😔😔😔