2777
2789

چشم ديدنم رو ندارند

سرد و بي عاطفه

تا حالًا بچه من رو نديدن

تا حالًا دريغ از يك كادو. بعد عروسي يكدفعه روي واقعيشون رو نشون دادند

دريغ از يك تماس

چند سال پيش بهشون گفتم من دلم ميخواد رابطه بيشتر بشه و از اون موقع بدتر كردند. به خدا بدون هيچ دليلي. حسود هستند و كينه اي. با همه هم دشمن. فقط ادعا دارند

بچم خيلي دلش ميخواد با خانواده پدرش اشنا بشه چون خيلي مهربون هست ولي تا حالًا دريغ از يك تماس. فقط يا شوهرم حرف ميزنيد اونم ماهي يكبار فوقش. 

شما باشيد چيكار ميكنيد؟ وقتي بهم سالي يكبار زنگ ميزنن من خيلي خوب حرف ميزنم انگار نه انگار ولي تو دلم هست.

شما باشيد دلتون نميشكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم همینن فقط بیخیالم دیگه عادت کردم منم شدم مثل اونا

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

بله ما هم دقیقا همچین شرایطی داریم ولی برای ما دوری و دوستی بهتره چون‌اگر باهم‌رفت و امد کنیم مادرش با تیکه هاش و پدرش با رفتارهای نامناسبش ازارم میدن حتی مادرش گفت که من شما رو به عنوان عروس و عضو خانواده قبول ندارم چون از ما نیستی منم گفتم به جهنم نداشته باش

بله ما هم دقیقا همچین شرایطی داریم ولی برای ما دوری و دوستی بهتره چون‌اگر باهم‌رفت و امد کنیم مادرش ...

شوهرت طرفت هست؟ من خيلي برام عجيبه اين رفتار ها. به خدا ابروم جلوي خانوادم رفته. همه دختر خاله هام شوهرهاي خوب با خانواده خوب بعد من ....

يعني با هيچكس تو خانواده شوهرت رابطه نداري؟

به خدای بزرگ قسم نه نمیزنن.۹ساله عروسشونم یکبار به من زنگ نزدن حتی یکبار.دوساله به طور کل قطع رابطه کردیم.دو ماه مونده به عروسیمون شوهرمو از خونه بیرون کرد مادر شوهرم.پدر شوهر ندارم قبل من فوت کرده بود امان امان از دست مادر شوهر و خواهر شوهرم فتنه به تمام معنا به خدا شیطان لنگ میندازه جلوشون فکر کنم شیطان خیلی وقته گذاشته رفته انقدر ادمای شیطان صفت زیاد شدن اون خودشو گم و گور کرد.

اصلا همچین چیزی نه دیدم نه خواهم دید مگه داریم مگه میشه

به خدا راست ميگم. همه اقوامشون هم همين هستند. فقط به شوهرم خواهر و برادرها اونم فقط يه تاشون زنگ ميزنن و بعد قطع ميكنند بدون صحبت با من. فقط عيد رو حرف ميزنن اونم يك دقيقه اونم فقط يكي از خواهرهاش

شوهرت طرفت هست؟ من خيلي برام عجيبه اين رفتار ها. به خدا ابروم جلوي خانوادم رفته. همه دختر خاله هام ش ...

شوهرم بیشتر سعی میکنه روابطمون رو درست کنه و پادرمیونی کنه

من که از خانوادم دورم نمیبینن چخبره نه هیچ رفت و امدی نداریم به شوهرمم گفتم خودت تنها برو دیدنش مگر مادرش هر چند وقت یکبار محبتش گل کنه  جو بگیرتش عزیزم اینم شانس ماست 

به خدای بزرگ قسم نه نمیزنن.۹ساله عروسشونم یکبار به من زنگ نزدن حتی یکبار.دوساله به طور کل قطع رابطه ...

شوهرت چي ميگه؟ خواهر شوهرهاي من خيلي سياست دارن و مثلا ميگن به شوهرم به خانمت سلام برسون شوهر منم فكر ميكنه اونها ادم هستند