2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون سر و بي عاطفه و بدجنس هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 58 پست
به خدا راست ميگم. همه اقوامشون هم همين هستند. فقط به شوهرم خواهر و برادرها اونم فقط يه تاشون زنگ ميز ...

باز جای شکر داره مال شما.فردا سالگرد ازدواجمونه.رفتیم تو ۹سال.۱سالم عقد بودم.من تا حالا خونه هیچکدوم از خواهر شوهرام و برادر شوهرمو ندیدم حتی پاگشا هم دعوتم نکردن.تو این همه سال جمعن ۲۰ بار خونه مادرشوهرم رفتم وسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بیشتر سعی میکنه روابطمون رو درست کنه و پادرمیونی کنه من که از خانوادم دورم نمیبینن چخبره نه ه ...

شوهرت خودش تنها ميره؟ خواهر و برادرش چي؟ بقيه فاميلش چي؟'مال من همه بد هستند حتي دايي و خاله و عمه

باز جای شکر داره مال شما.فردا سالگرد ازدواجمونه.رفتیم تو ۹سال.۱سالم عقد بودم.من تا حالا خونه هیچکدوم ...

شوهرت هم براش عادي هست؟ اخه من دوران قبل عروسيم اينها چند بار دعوت كردند. كجايي هستند خانوادش؟

شوهرت خودش تنها ميره؟ خواهر و برادرش چي؟ بقيه فاميلش چي؟'مال من همه بد هستند حتي دايي و خاله و عمه

ما با هم خیلی اختلاف فرهنگی شدیدی داریم یعنی اون ادم عجیب غریبیه من هر دفعه میومدم ایران براش زعفران گز نمیدونم ترمه پسته هر چی بگی کادو میگرفتم اما فقط دست بگیر داره اونم از من برای اون یکی عروسش چون هم نژاد خودشونه سنگ تموم میزاره از مادرش براش مهربون تره چند سال تمام از دستش گریه میکردم مخصوصا غریبم باشی دردش بیشتره 

پس شانس اوردي. مال من با همه بدي هاشون يكظرفه دوسشون داره

شوهر منم اوایل باور نمیکرد خانوادش انقدر بد باشن از بس با دروغ گفتن فریبش میدادن من میگفتم بابا من با مامانت تو فلان مجلس بودم اصلا اونجوری نیست که مامانت میگه مثلن از یکی بدگویی میکرد مامانش.رفته رفته به مرور دید حرفهای منو چند نفر دیگه هم تایید میکنن اونموقع بود که شناختشون.قبلن هم کم و بیش میدونست ادمای خوبی نیستن اما نمیخاست قبول کنه.

ما با هم خیلی اختلاف فرهنگی شدیدی داریم یعنی اون ادم عجیب غریبیه من هر دفعه میومدم ایران براش زعفران ...

كي عجيبه؟ مال منم همينطور بودند. من همش كادو ميداذم و مناسبتها زنگ ميزدم ولي اونها همش بدجنسي ميكرددن. منم مثل خودشون ديگه كادو نميدم و زنگ نميزنم. ولي بعضي وقتها شوهرم ميخواد با خواهرش حرف بزنم 

شوهر منم اوایل باور نمیکرد خانوادش انقدر بد باشن از بس با دروغ گفتن فریبش میدادن من میگفتم بابا من ب ...

شوهر منم ميدونه ولي هنوز جلوي من جبهه ميگيره. از بي محليشون أعصابًت خورد نميشد؟

چيكار كنم كارهاشون تو مخم نباشه