2777
2789
عنوان

سنگ تقلبی کرد تو پاچه م😐چیکار کنم حالا خاک تو سرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 91 پست
ینی چیکار دقیقا؟

گلم با یه شماره دیگه و یکی دیگه مثل همسر برادر پدر یا مادر زنگ بزنید بعنوان یه مشتری دیگه سفارش بدید. وقتی ارسال کرد همونجا بگیرید. البته از قبل با مامور هماهنگ باشید 

خودتون تماس نگیرید

من ازون دسته آدمایی هستم که گله نمیکنن و به وقتش تلافی میکنن😁😀👊🙃                                                                                       عشششششقم ❤نفسم ❤همسرم😍
ینی چیکار دقیقا؟

ینی توام به یکی عوض یاقوت بفروشش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی توام به یکی عوض یاقوت بفروشش

ن بابا 😂ما پولمون حلاله وضعمون اینه، وای به حال وقتی ک ناله نفرینم پشتش باشه

بعدم فکر نکنم کسی مث من احمق باشه بیاد بگیره😐

من خودم انگشتر نقره فروختم طرف اومد دم در بگیره، گف میبرم نقره فروشی اصل بود  پولشو مییدم گفتم باشه😐😐

ببخشید میشه بپرسم شما از کجا و چطور خرید اینترنتی انجام میدین  ک همیشه عالی بوده؟

من بیشتر پارچه میخرمگ خریدهای لوازم خیاطی. چند بار کفش. کیف. تو اینستا پیج هایی هستن اول میرم خوب در موردشون تحقیق میکنم بعد میرم رضایتمندی مشتریها رو نگاه میکنم .بعد میبینم اگه اون پیج ادرس داشته باشه یه نهگ استوریهاشون رو چک میکنم بعد خرید میکنم .همیشه هم به موقع به دستم رسیده هم همون چیزی که دوست داشتم و با کیفیت 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
گلم با یه شماره دیگه و یکی دیگه مثل همسر برادر پدر یا مادر زنگ بزنید بعنوان یه مشتری دیگه سفارش بدید ...

دقیقااین ادم بایدازریشه خشک بشه

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
سوال خوبی بود😁

جوابشو دادم🙂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کلاهبرداری میشه این چه راهیه یادش میدی

گفتم کسی جا تو بود اینکارو میکرد نفهمید براس توضیح دادم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ایول ولی انگار رو پیشونی ما نوشته هرچی رو دستتون مونده به این بشر بندازین😐😐😐

الهی

بنظر من شما عجولی. واسه همین بدون اینکه تحقیق کنی سریع پول رو واریز میکنی

الهی بنظر من شما عجولی. واسه همین بدون اینکه تحقیق کنی سریع پول رو واریز میکنی

اره

البته خیلی پشیمون شدم بعد سفارش، همش میگفتم ولش بیعانه نوش جونش ،سگ خور، یه وقت نرم بگیرم ببینم اصل نیست که بیشتر میسوزم

و همینم شد😑😑

اره البته خیلی پشیمون شدم بعد سفارش، همش میگفتم ولش بیعانه نوش جونش ،سگ خور، یه وقت نرم بگیرم ببینم ...

الهی