2777
2789

ببین

کلا خیلی خنگم خیلی

اصلا نمیدونم شما اینجوری میشید یا نه

همش احساس میکنم هر کاری میکنم هر فکری که میکنم همش توی خواب و رویا هستم

شنیدن صداها شده یکجوری؛ انگار توی خوابم و میشنوم

اصلا مغزم همش خاموش میشه وچشام خمار میشه بعدش انگار پس از چند دقیقه مثل لرزی توی مغزم وسرم اتقاق می افته و انگار بیدار شدم

اصلا حوصله درس خوندن ندارم

خیلی هم خنگم خیلی

نمیتونم ریشه بفهمم

باید حتما بدونم ریشش رو اگر بخوام درس بخونم

وگرنه یادم میره اون موضوع

ودرکش نمیتونم بکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنگ نیستی

اصطراب واسترست زیاده؟

خیالپردازی هم داری؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اینکه گفتی باید حتما دلیلش رو بدونم

وگرنه نمیتونم درس بخونم، شاید نشونه وسواس باشه

وسواس داری ؟ اضطراب چطور ؟

گوشی موبایل هم عزیزم به شدت تمرکز رو میاره پایین

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من که خیلی زیادی حالت بیداری و فکر و منطق زیادی دارم و یه جوری دیگه بخاطر اعصاب رنج میبرم

فکر میکنم بدن شما این حالتو پیش میاره تا یه خلسه ایجاد بشه زیادی رنج نکشه.یه حااتی که انگار زیادی مصرف باطری نداری

ماها که برعکسیم پویایی بیشتری دا یم ولی زود امپر میسوزونیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چی هست مه مغزی ؟

مه مغزی اصطلاحی است که برای طیف وسیعی از علائمی که باعث اختلال شناختی میشوند، استفاده میشود. این اختلال بر توانایی شما در تفکر واضح، تمرکز، توجه، به خاطر سپردن و توجه کردن تأثیر میگذارد. مه مغزی میتواند باعث افزایش استرس و اضطراب شود و در موارد شدید، به مشکلات روانی مانند افسردگی منجر گردد

در کل به نظرم خنگ نیستی

۹۹ درصد افراد یه آیکیوی حداقل و لازم رو دارن

توی موفقیت درسی هم در نهایت و در بلند مدت همون حداقل لازمه فقط پشتکار و پشتکار و پشتکار

و دیسیپلین داشتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کلا همش درک نمیتونم بکنم بخوام درک کنم نمیکشه مغزم

از عمق وجودت دوس نداری درسو استعدادت و خواسته ات یه جای دیگه است و تز مجبوری میخونی واس همین انگیزه ندادی

من که خیلی زیادی حالت بیداری و فکر و منطق زیادی دارم و یه جوری دیگه بخاطر اعصاب رنج میبرم فکر میکنم ...

خب یعنی مغزم چجوریه کلا ؟

میشه بگید شناخت پیدا کنم دربارش

خب یعنی مغزم چجوریه کلا ؟میشه بگید شناخت پیدا کنم دربارش

از تمام توانش استفاده نمیکنه خودشو یه جورایی میزنه به خواب که در بره

خوبیش اینه فشار کمتری بهت میاد

میخوای بهترش کنی گرمیجات بخور خرماگردو عسل و ...از اونور ورزش کن .بازیهای فکری

...یکم از خواب بیدار میشه

کدوم نیمکره ام فعاله؟کند هست یعنی

نمیدونم از نمیکره ها اطلاعی ندارم