2777
2789
عنوان

سنگ تقلبی کرد تو پاچه م😐چیکار کنم حالا خاک تو سرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه با وجود کرونا اصن حضوری خرید نمیکنم خیلیم ضرر کردم سر همین خریدای اینترنتیم😐😐ینی کرونا میگرفت ...

دور از جونت. این میشه برای تو یه تجربه که دفعه ی بعدی خواستی خرید کنی از یه جای معتبر خرید اینترنتی کنی. من هم خیلی خرید اینترنتی کردم اما هیچوقت به دیوار و امثال این اعتماد نکردم

همیشه هم خریدهام عالی بودن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بچها اگه پروسه ش طولانی نیس برم😞😣 شوهرم بفهمه قشقرق به پا میکنه😐میگه چرا به دیوار اعتماد کردی

نمیدونم چ جوریاس ولی انجامش ضرر نداره

بهش نگو

نهایتش بگو پولمو گم کردم! دروغم نگفتی!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

هر کسی جاتو بود کار همون فروشنده رو با فرد دیگه ای میکرد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خب بعد شکایت ینی دیگه منو نمیخان؟؟‌ خودشو میگن بیاد؟ واقعا پیگیری میکنن برا این مبالغ کم؟

چرا بخواند پیامک میدن بهت که فلان تاریخ و ساعت بیا 

اره عزیزم برای ۵ هزار تومنم پیگیری میکنن 

تا اون مرتیکه باشه حواسشون جمع کنه

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
دور از جونت. این میشه برای تو یه تجربه که دفعه ی بعدی خواستی خرید کنی از یه جای معتبر خرید اینترنتی ...

ببخشید میشه بپرسم شما از کجا و چطور خرید اینترنتی انجام میدین  ک همیشه عالی بوده؟

یکی دیگه دوباره سفارش بده وقتی اومدبگیرش فقط بایه مردباش بعدپولتوازحلقومش بکش بیرون

خب شوهر خنگم سر زبون نداره 

فقط به من ک میرسه زبونش دراز میشه 

چه جوری پولمو پس بگیرم

تازه بیعانه میخاد قبل از سفارش