2777
2789

برای دل درد باید بهش چی بدیم... تا وقتی شیر خودم رو می‌خورد ک آروم بود و دل‌درد نداشت اصلا.. ادرار و مدفوع هم نرمال بود... الان ک سرلاک و لعاب برنج میدم مدفوع ش زیاد شده.. گریه هم می کنه شبا... برای دل درد بهش آب نبات داغ بدم؟؟؟ 

گرایپ میکسچر هم میگن خوبه.. میشه راهنمایی م کنین 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما زیاد بهش میدی.

۲وعده هربار ۲یا۳قاشق مرباخوری  سه ماه اول اشنایی با طعم وواست حساسیت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

برنج واسه دلش سنگینه کم بده فقط کته با آب گوشت قاطی کن که نرم نرم بشه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
نبات داغ بده. لعاب برنج و فرنی سرده و امکان داره سردیش بشه و دل درد بگیره. من فرنی رو بجای شکر نبات ...

نبات داغ دادم.. میگن خوب نیست ولی 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه