2777
2789
عنوان

راههای جذب همسر

201 بازدید | 17 پست

سلام

بچه ها بیایین راههای جذب همسرو بگین 

اونایی ک ازدواج کردین بگین چجوری همسرتونو جذب کردین 

تو این شرایط خسته شدم از مجردی 

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

لطفا افرادی ک تو هر رابطه ای موفق بودن بیان بگن چیکار کردین من خودم تو رابطه هام خیلی استباه کردم ولی خب پشیمونم نیستم چون ادم مناسبی برای ازدواج نبودن

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باش ادا در نیار میخوای خوب باشی بهترین خودت باش نه کپی بقیه 

شما متاهلی؟؟

اخه ی چیزی ک هست خودم از خودم خوشم نمیاد ی سری اخلاق و رفتارایی دارم خوشم نمیاد میخام تغیرشون بدم انگیزه پیدا نمیکنم

مجردا بیایین این تاپیکو ادامه بدین رو اخلاق و رفتارای هم کار کنیم اشتباهات همو بگیم اگه رابطه ای رو داریم شروع میکنیم با هم مشورت کنیم

شما متاهلی؟؟ اخه ی چیزی ک هست خودم از خودم خوشم نمیاد ی سری اخلاق و رفتارایی دارم خوشم نمیاد میخام ...

ن مجردم عزیزم چرا خوشت نیاد روشون کارکن اگه اینجا دوس نداری خصوصی بگو 

؟؟؟؟؟
ن مجردم عزیزم چرا خوشت نیاد روشون کارکن اگه اینجا دوس نداری خصوصی بگو 

ن همینجا میگم اخلاقای بدی ک دارم در حد خیلی کم زیاد حرف میزنم یکم زیاد میخندم زن ایده ال من خیلی سنگینه مرموزه خودشو دوس داره زیاد حرف نمیزنه زیاد نمخنده رازاشو ایده هاشو ب هیچ کس نمیگه واسه هدفش تلاش میکنه الان من خیلی فاصله با زن ایده الم دارم

بچه ها اگه هستین اشتباهاتمو تو رابطه هام بگم؟

تومیتونی روی خودت کارکنی ب زن ایده الت برسی یا میتونی خودت باشی چه اشکالی داره بخندی بهترین کاری ک میکنی خندیدنته چ اشکالی داره ک خونگرمی و حرف میزنی و روابط عمومیت بالاس؟

؟؟؟؟؟

من جایی کار مبکردم ک خیلیی دوورم شلوغ بود پیشنهاد دوستی هم حداقل دو سه روزی یکی بود اوایل خیلیی خودمو سفت میگرفتم واقعا هم ب دوستی اعتقادی نداشتم تا اینکه از کسی ضربه ای خوردم از اون روز ب بعد راحت شماره میگرفتم اولین اشتباهم این بود خیلیم با ذوق و شوق باهاشون حرف میزدم جوری ک بچه ٢ ساله هم میفهمید چقد واسه این رابطه ذوق دارم و خوشحالم دومین اشتباهمم این بود ولی تو رابطه خودمو میگرفتم خیلی ی طرف پیله نمیکردم زنگ میزد زنگ میزدم پیام میداد پیام میدادم ولی بازم واسه ازدواج نمیخاستنم نمیدونم چرا جز یکیش ک من اونو نمیخاستم

تومیتونی روی خودت کارکنی ب زن ایده الت برسی یا میتونی خودت باشی چه اشکالی داره بخندی بهترین کاری ک م ...

خودم از خودم راضی نیستم دیدی وقتی خودتو دوس نداری ی حس بدی داری؟حتی اطرافیانتم میفهمن من چند روز خودمو دوس داشتم ایقد حس خوبی داشتم هیچی برام مهم نبود ن حرف کسی ن رفتار کسی فقط خودم برای خودم مهم یودم