2777
2789

عصبانی نیستی؟😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به صورت تلفنی عکس فنجونم رو فرستادم  برام فال گرفتن ۲۰۰ تومن ازم گرفتن ولی طی سه ماه  ریز به ریز اتفاقات رو به من گقتن   هیچی از قلم نیوفتاد  تا اینکه شوهرت دقیقا کجاست کجا سر کار میره از سر کار کجا میره   

mim136006@ در تلگرام

خیلی سرشون شلوغه باید وقت بگیرید

وایییییییی این مهتاب خیلی خوبه 09196518128

مگه میشه انقدر عالی

دهنم باز موند از جواب فالش. خیلی قشنگ بود. خدایی ته فالگیره . اینا از کجا یاد میگیرن انقدر دقیق اسم همه کس آدم رو میگن. یه چیزی رو مهتاب بهم گفت که فقط و فقط خودم میدونستم. یعنی حتی مامانم هم نمیدونست. دمش گرم خیلی باحال بود. لذت بردم 09196518128

شماره مهتاب رو میذارم واسه بچه هایی که فال خوب میخوان و براشون پول مهم نیست. فقط یادتون باشه بگید از طرف آرایشگاه سلما که جواب بده. سلما یه دختر ارمنیه که آرایشگاه داره. سوال پرسید بدونید چجوریه لو نرید 09196518128

آره بابا آدم پول بده ولی حرف درست بشنوه. همین که راست میگه و دروغ نمیگه همینش عالیه. منم از مهتاب بخاطر راستگوییش راضیم. فقط بداخلاقه و گرون میگیره وگرنه هر چی بگه اتفاق میفته. خیلی وارده به کارش

09196518128

منم پیش مهتاب گرفتم. رایگان برام چله بری کرد. بعد از چله بری که حامله شدم حتی جنسیت بچه م رو گفت. فقط خیلی بداخلاقه وگرنه عالیه. من که هر بار یادم بیفته دعاش میکنم. 3 سال بود باردار نمیشدم. چله بری رایگان برام انجام داد. کاری نداره که میتونید امتحان کنید ببینید رایگانه یا نه

شماره مهتاب 09196518128

مهتاب فوق العاده بود. تلفنی میگیره. انقدر دقیق بود که من فکر کردم هر لحظه کنارم بوده و از همه چی مطلع بوده. کامل و دقیق میگه و همه حرفاش کامل اتفاق میفته. من که خیلی راضی بودم. شماره مهتاب 09196518128