2777
2789

چرا ترس از خیانت نمیدونم هزار چیزای مزخرف هس داخلش بی اعتمادی ک میبینی بقیه بهشون خیانت شده توام ب شک میفتی مثلا من الان دیدم پارتنرم چن تا بلاگر لخت پروتزی رو فالو داره ناراحت شدم نمیدونم بخدا کاش اصن قدیم بدنیا میومدم تف این زندگیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من مشکلی ازش ندیدم تابحال خیانتی شکی چیزی کلا میگم حوصله این دوره الانو واقعا ندارم کاش دوره ا ...

ببین اصن به این معنی نیست که اونارو فالو کرده خدایی نکرده ممکنه خیانت کنه

انقد آدمای مومن و محجوب من دیدم که متاسفانه خیانت کردن

میخام بهت بگم به این چیزا نیست به ذاتشه به اینکه شخصیتش بهش اصن اجازه این کارو نمیده 

راجع به هرررر چیزی که فکرتو مشغول میکنه باهاش حرف بزن

نریز توو خودت

با مردا باید رک و راست حرف بزنی

بگو توو اینستا بودم یهو برام ساجست اومد زدم پیج رو دیدم اااِ شما هم فالو داری

ببین اصن به این معنی نیست که اونارو فالو کرده خدایی نکرده ممکنه خیانت کنهانقد آدمای مومن و محجوب من ...

اره عزیزم من رک هستم باهاش پنهون نمیکنم چیزی رو ولی خب کلا حالم گرفته شد راستش میدونم اهل خیانت اینا نیس ولی خب دیگه حس بد میگیری

متاسفانه جداي از اينكه زمونش افتضاح شده، ادماشم افتضاح شدن. وقتي شرم از خدا نميكنن و گناه واسشون عاديه همين ميشه. 

وگرنه قديم هم گناه بود. ولي مردم بيشتر خدا ترس بودن. الانا كسي از گناه كردن نه ميترسه و نه خجالت ميكشه. 

(منظورم همه نيست. يه وقت فكر نكنين جمع بستم منظورم به همه هست)

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بهترین راهش اینه ک بعد این دیگه تو رابطه نری ک اذیت بشی

ما رابطمون کاملا ازدواجی هس و خاستگاری اومدن و پدرش الان بستریه بیمارستان باز به تاخیر افتاد من آدم دو روز با کسی خوش گذرونی کنم نیستم