مهتاب بینظیره. من هی درس میخوندم ولی استرس داشتم و نمیدونستم قبول میشم یا نه.مهتاب بهم گفت امسال نمیشی. مجدد سال بعدش گرفتم و گفت عالی قبول میشی. یعنی دقیقا همون جوری شد. انقدر ازش خوشم اومد که همیشه پیشش میگیرم.بنظرم شما هم امتحان کنید 09196518128 فقط بگید سلما معرفی کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه فکر میکردم که شوهرم صحیح سلامته و هیچ خطایی نداره. اگر مهتاب نبود نمیفهمیدم این مارموز چکاری میکنه. خیلی راحت مچ شوهرمو گرفتم و راهمو عوض کردم. الانم خداروشکر خیلی حالم خوبه که با یه انگل عمرمو هدر ندادم. مرد خیانتکار بدرد نمیخوره و هدر دادن وقته . شماره مهتاب 09196518128
من همیشه به شوهرم شک داشتم و خیانت میکرد احساس میکردم ولی مطمئن نبودم. همه چی برام رو شد و فهمیدم با کی و کجا قرار میذارن. دقیقا سر قرار گرفتمشون و بعدشم طلاقم رو گرفتم. یعنی از اینکه این همه مدت منو احمق فرض میکرد خیلی ناراحت بودم. مهتاب عالیه عالی. 09196518128
منم همیشه دوس داشتم بدونم با کی ازدواج میکنم و برام اهمیت داشت که بفهمم پسرداییم دوستم داره یا نه. که مهتاب همه چی رو بهم گفت و الان با همون کسی که گفته بود ازدواج کردم. دقیقا همه مشخصات رو همون موقع بهم گفته بود 09196518128
ما مشکل ارثیه داشتیم و یه ملکی داشتیم که بین خواهربرادرا سر این ملک مشکل خورده بودیم. و دقیقا خواهرم که خیلی خودشو خوب جلوه میداد رو مهتاب گفت این از همه بدتره و همه ماجرا تقصیر اینه. من اولش باور نکردم ولی بعد که خیلی جلوتر رفتیم دیدم راست میگفته و واقعا خواهرم آتیش بیار ماجرا بوده. شماره مهتاب 09196518128
منم از دوستم دور بودم و خیلی استرس داشتم که داره چکار میکنه و با کسی در ارتباطه و یا رقیب دارم و از این جور فکرای کلافه کننده و همیشه استرس داشتم که نکنه منو واقعا برا ازدواج نخواد. مهتاب دقیق بهم گفت و خیالم بابت دوری و خیانت و این چرت و پرتا راحت شد و با صبوری و خیال راحت بعد از سه سال تونستم باهاش ازدواج کنم. من همیشه ممنون ایشونم. شماره مهتاب 09196518128
میدونید چی از همه مهمتره؟ این که فالگیر بخاطر خوشایند و واسه دلگرمی حرفی نزنه. من دوس دارم حتی اگر اتفاق بدی دارم بدونم. از این که الکی بهم دلداری یا امید بدن بدم میاد. مهتاب همین امتیاز راست گو بودن رو داره و اصلا به آدم رحم نمیکنه. اگر حتی قراره بمیریم هم بهمون میگه 09196518128
میدونید چی از همه مهمتره؟ این که فالگیر بخاطر خوشایند و واسه دلگرمی حرفی نزنه. من دوس دارم حتی اگر اتفاق بدی دارم بدونم. از این که الکی بهم دلداری یا امید بدن بدم میاد. مهتاب همین امتیاز راست گو بودن رو داره و اصلا به آدم رحم نمیکنه. اگر حتی قراره بمیریم هم بهمون میگه 09196518128
یه دوست داشتم که با شوهرش مشکل داشت و هر کاری میکرد نمیتونست ثابت کنه که شوهره با کسی رابطه داره. آوا یه جوری برا شوهره انرژی فرستاد تا خودش اومد و اعتراف کرد. یعنی خفن تر از این ماجرا من ندیدم 09384302531
من هر روز اگر پیش مهتاب فالمو نگیرم استرس میگیرم . یعنی همه چی زندگی منو مو به مو درست میگه. عین خواهرم همه راهنماییهارو میکنه. دقیقا عین خواهر دلسوز آدمه. من خودم پزشکم و متوجه میشم کی درست میگه و کی چرت و پرت جواب میده. واقعا مهتاب بینظیره. انرژیشو بگو که واقعا شبیه بمب میمونه و آدم حالش باهاش خوب میشه. از بس عالیه. شماره مهتاب 09196518128