2777
2789

باورم نمیشه همون دخترشادیروزی شداین ....ن خواب ن آرامش فکرم ذهنم روحم جسمم درگیره هرکی میمیره ازته دل میگم کاش منم مثل این میشدم نمیدونم دلم میگیره براخودم چی بودم وچی شدم متهل باشی واحساس تنهایی مطلق کنی انگارکم اوردم دیگه دیگه دوس ندارم وکششوهم ندارم برازندگی بجنگم تنها وتنهااا دلیل نفس کشیدنم دوتابچه هامه اوناپاموگیرکردن تواین دنیا کاش منم میرفتم شاید عزیزمیشدم شایداینقدررر درد نمیکشیدم دیگه ازخدانمیخام حال خوبو بهم بده خستم اگه اونی ک میخای ب موقع اتفاق نیفته دیگه بعدش هیچ ذوقی براش نداری ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟

یکی نیس دوتا نیس...شوهرمن حتی باخانمای همکارش راحتتروصمیمیتره تامن هیچوقت منوتواین زندگی حساب نکردب عنوان شریک بیشتر شبیه ی کلفت توخونش بودم ومادربچه هاش ....

هميشه اوني نميشه ك ميخواي

من زياد فيلم نميبينم

ولي اونايي ك ديدم ديالوگش تو ذهنم ميمونه

اينو شهرزاد گفت تو تلاطم و چالش هاي زندگيش

بله آدم كم مياره ميوفته سخت بهش ميگذره حسرت ميكشه

حس هاي بد رهات نميكنن

تا بفهميم تنها زاده شديم تنها هستيم و تنها ميميريم

به هيچ كس و هيچ چيز دل نبنديم

فقط كار درست رو انجام بديم و رد بشيم

شايد شعار به نظر بياد

ولي ما دردها ميكشيم تا بفهميم نبايد محصول دست عوامل بيروني باشيم

من رو بايد خودم بسازم

یکی نیس دوتا نیس...شوهرمن حتی باخانمای همکارش راحتتروصمیمیتره تامن هیچوقت منوتواین زندگی حساب نکردب ...

تنها کاری ک ازت برمیاد اینه ک خودت خودتو دوس داشته باشی

لباس خوب بپوش ب خودت برس، کارای زیبایی انجام بده و مهمتر از همه سعی کن شغلی دست و پا کنی برا خودت و ی زن زیباتر و موفق تر بشی و توام نادیده ش بگیری

این جوابه عزیزم

من خودم ی مشکل مشابه تو داشتم و واقعا اذیت میشدم اما اینجور فکر میکردم ک ب درک اصن انگار ک نیست

تنها کاری ک ازت برمیاد اینه ک خودت خودتو دوس داشته باشیلباس خوب بپوش ب خودت برس، کارای زیبایی انجام ...

بیخیالش شدم خودش هم متومه شد منی ک بی تابش بودم الان اسمشو توگوشیم تغییردادم بیخیالم صب تاشب منی ک مدام نگران زنگش میزدم الان اصلا خودش میبینه اون ادم سابق نیستم نکه ادا باشه ن واقعا مثل ی مرده متحرک شدم شغل خیلی دوس دارم میتونم انتقام بگیرم از حس درونم ازاون ...ولی بچه هام خ کوچیکن اینجا غریبم

خیلی سخته کنارکسی باشی ولی باعث بشه احساس تنهایی عمیق کنی

منم تو موقعيت مشابهي هستم

اكثرا ك با دوستان صحبت ميكنيم همينه

زن و شوهرهاي تنها و فراري از هم

محبت كم رنگ شده و يه جور حالت وظيفه گرفته زندگيامون

منم تو موقعيت مشابهي هستماكثرا ك با دوستان صحبت ميكنيم همينهزن و شوهرهاي تنها و فراري از هممحبت كم ر ...

همش بخاطر اینه ک دل روزدیم زیادی خوب بودن زیادی موندن همش اززیادی میاد... عشق اول همسرم بهم نرسیدن همیشه ته دلش ی خلا برارسیونش اگه منم تموم میشد شاید ذره ای ددلتنگم میشد

تو نرسيدنها حسرت هس و توهم اينكه اگه ميرسيدم بهتر ميشد كه لزوما هم اين نيست

مردها براي مديريت روابط اكثرا راهكار و تلاشي ندارن

ما زنها بايد سروسامون بديم

البته اگه بتونيم از چنگال احساسات در بياييم

يكم عقلاني تر فكر كنيم

بیخیالش شدم خودش هم متومه شد منی ک بی تابش بودم الان اسمشو توگوشیم تغییردادم بیخیالم صب تاشب منی ک م ...

افرین کار خوبی میکنی

اون تغییرات تو رو دیده چجور شده رفتارش؟

اگه همین روند پیش بره تو تو چشم اون ی زن ضعیف و وابسته و بی اعتماد ب نفسی

باید ی تغییری تو زندگیت بدی... بخاطر خودتم ک شده بخاطر بچه هات چون بچه ها متوجه میشن اینکه چقد تو خونه انرژی منفی و... هست

میفهمم چقد شرایطت سخته و واقعا مظلوم واقع شدی تو این زندگی

اما اینجوری پیش بری تهش چیز خوبی نمیشه

تصمیم با خودته بخوای ی زن قوی باشی یا ی زنی ک بقول خودت مرده متحرک شده؟

حواست ب خودت باشه😢🤎