2777
2789

پسرم سه روز ختنه کردم سه سالشه باند دورشو نمیزاره در بیارم بهش چسبیده اون منشی دکتر گفت حتما در بیاری حمومم نبر اخه چه جوری در بیارم کسی نمیدونه اگه ببرم حموم تو اب دربیارم اشکال داره؟

بتادین بریز تا خیس بشه جدابشه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو این ۳روز جیش کرده باندش خیس نشده؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

راستی ببخشید من اینجا ی سوال بپرسم با اجازه اسی جان،

من ان شاءالله بچم چن ماهه دیگه ب دنیا میاد،دوست دارم تو نوزادی ختنش کنم،درسته از نطر شما خوبه براش؟؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
نمیدونم والا من نوزادی ختنه کردم، واسه 3سال تجربه‌ای ندارم.

شما ک نوزادی ختنه کردی بچتو،راضی بودی؟چن وقتش بود؟

راستی ببخشید من اینجا ی سوال بپرسم با اجازه اسی جان، من ان شاءالله بچم چن ماهه دیگه ب دنیا میاد،دوس ...

رور هفتم عاالیه...همه میگن تا چهل روز بزا بچا جون بگیره فلان ولی حدیث داریم روز هفتم..منم میخام هفتم انجام بدم

شما ک نوزادی ختنه کردی بچتو،راضی بودی؟چن وقتش بود؟

اره خیلی، پسر اولمو 36 روزگی

پسر دوممو 35 روز...عالی و بی دردسر...البته که سختیای خودشو داره، ولی مطمئنا از 3سالگی خیلی بهتره

🖤

رور هفتم عاالیه...همه میگن تا چهل روز بزا بچا جون بگیره فلان ولی حدیث داریم روز هفتم..منم میخام هفتم ...

ان شاءالله.منم موافقم همون اوایل