2777
2789
عنوان

بیماری شوگرن و بلوک قلب جنین

6315 بازدید | 57 پست

سلام.

این تاپیک برای افرادی هست که خدای نکردی مثل من دچار مشکل شدن...

ضربان قلب جنین در هفته ۲۰ بارداری پایین اومد و از ۱۶۰ رسید به ۶۶ تا در دقیقه...

بهش میگن برادیکاردی...

بعداز کلی آزمایش و پاس کاری بین متخصصین رسیدم به دکتر فوق تخصص روماتولوژی و ایشون بعداز برسی ازمایشات قبلی آزمایش جدیدی گرفتن و متوجه شدن که من بیماری نادری دارم به نام شوگرن😐 شوگرن بیماری خشکی چشم و زبان هست که اصلا ذره ای از علائم و نشانه های این بیماری رو ندارم😶...

این بیماری باعث بلوک قلب جنین شده... یعنی عدم ارتباط بین دهلیز و بطن... و همین باعث شد تا جنین قلبش بلوک کامل از نوع درجه دو بشه... و یجورایی درمانش مساوی با معجزه هستش😔

حالا من موندم و راه دکتر و دوا و دارو که آیا جواب بده یا نده.... که در صورتی بهبود پیدا نکنه بچم بعداز تولد باید باطری بزارن برای قلبش😔

امیدوارم برای هیچکس همچین مشکلی پیش نیاد و اگرهم خدای نکرده پیش اومد خیلی زودتر متوجه بشن تا بتونن درست تصمیم بگیرن...

درضمن خیلی از آزمایشات رو باید قبل از بارداری انجام داد تا پیش گیری بشه و درمان انجام بشه.

التماس دعا دارم از همه ی شما عزیزان🙏🏻❤

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
عزیزم بهترین درمان بیماری های خودایمن ضدالتهاب های گیاهی هست مثل زردچوبه و زنجبیل هست قرصاشم هست

ممنون گلم...

حتما استفاده میکنم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمتاسفم منم دخترم وقتی  ب دنیا اومدبییت روزگی متوجه مشکل قلبی نادرش شدم قلبش سمت راست بودجاب جایی عروق داشت سه تاسوراخ قلبم داشت ک درمهایت تو52روزگی تنهام گذاشت

ب نظرت مشکل قلب دخترم مربوط ب خودمه

البته ی پسر3ونیم ساله دارم ک خداروشکرسالمه

سلام عزیزمتاسفم منم دخترم وقتی  ب دنیا اومدبییت روزگی متوجه مشکل قلبی نادرش شدم قلبش سمت راست ب ...

متاسفم انشاالله خدا یه فرزند سالم و سلامت بهتون بده

خیلی از این مشکلات معمولا مادرزادی هست و حتما حتما باید قبل از بارداری تحت درمان باشین تا همچین مشکلاتی پیش نیاد.

سلام. من عین مشکل شمارو دارم . میشه بگید بالاخره چی شد آخرش؟ الان ان شاءالله نی نی تون سلامته؟

سلام عزیزم

بعداز کلی دوندگی و مصرف قرصهای کروتن بچم اورژانسی یک ماه زودتر دنیا اومد... ضربان قلبش همچنان پایین هست و تحت نظر ولی از نظر ظاهری هیچ مشکلی نداره پسر نازو شیطون الان هم چهار ماهشه😊

فعلا هر ماه اکوی قلب میشه و هولتر میبندن تا درصورت تغییر سایز قلب یا کم شدن ضربان، قلبشو جراحی کنن برای کار گذاشتن پیس (باتری قلب)...

سلام عزیزم بعداز کلی دوندگی و مصرف قرصهای کروتن بچم اورژانسی یک ماه زودتر دنیا اومد... ضربان قلبش ه ...

خداروهزارمرتبه شکر که حال گل پسرتون خوبه... من دیر پیام شمارو دیدم چون ۱۰ فروردین زایمان کردم. بعدازاین که پیام شمارو خوندم خیلی دوست داشتم باهاتون درارتباط باشم ...

الان دخترمن ۱۰ روزشه تو دستگاست. توی ۳۶ هفته و ۵ روزم به دنیا اومد . الان خوب شیرمیخوره خداروشکر و فشارخونش خوبه اما ضربانش ۴۴ هست و گاهی دیدم تا ۶۳ و حتی ۸۵ هم رفت اما ثابتش همون ۴۴ هست. اکسیژنش هم هشتادو خورده ایه . گفتن اگه اکسیژنش به سطح خوبی برسه میتونیم ببریمش خونه اما میترسم خدای نکرده یهو توخونه قلبش بایسته  و کاری ازم برنیاد ... آزمایش لوپوس و شوگرن و روماتیسم هم دادم که هنوز نتیجه نیومده. دکتر بهم گفت اگه یکی از این بیماری هارو داشته باشم کم کم بچه خوب میشه . ببخشید الان شما مرتب بچه تون رو میبرید پیش دکتر قلب کودکان؟ وضعیت قلبش بعداز ۴ ماه هیچ تغییری نکرده؟ ضربانش همون ۶۶ هست. به ماهم گفتن باید پیس بذارید ولی من دلم نمیخواد پیس خیلی گرفتاری داره...

خداروهزارمرتبه شکر که حال گل پسرتون خوبه... من دیر پیام شمارو دیدم چون ۱۰ فروردین زایمان کردم. بعداز ...

قدم نورسیدتون مبارک باشه و انشاالله تو این ماه عزیز خداوند شفای عاجل عنایت کنه...

اصلا نگران نباش انشاالله مرخص که شد نگران هیچی نباش اصلا مراقبت خاصی هم نداره مثل تمام نوزادهای معمولی میتونی تو خونه ازش نگهداری کنی فقط بخاطر شرایط حساس این نوزادان بیاد از افرادی که بیماری مثل کرونا که ویروسی هست دور کنیم تا خدای نکرده بیمار نشن فقط همین.... الان پسر کوچولوی من شکر خدا خوبه فعلا وضعیت قلبش تغییری نکرده و ضربانش بین ۶۵ تا ۴۳ تا میزنه و سطح اکسیژن خونش هم بالا ۸۰   ۹۰ تاست... هر ماه اکوی قلب و عکس قفسه ی سینه انجام میدن و هولتر وصل میکنن هولتر دستگاهی هستش که ضربان ۲۴ ساعته قلب رو ثبت میکنه تا پایین ترین و بالاترین حد ضربان قلب رو طی ۲۴ ساعت چک کنن و اگر ضربان زیر ۴۰ تا بشه باید پیس کار بزارن و اگر هم بالاتر از ۴۰ باشه فعلا دست نگه میدارن تا بچه بزرگتر بشه... خداوند ارحم الراحمینه نگران نباش انشاالله نی نیت خوب میشه😊

قدم نورسیدتون مبارک باشه و انشاالله تو این ماه عزیز خداوند شفای عاجل عنایت کنه... اصلا نگران نباش ا ...

خیلی ممنونم.خداروشکر که پسرگلتون حالش خوبه. ممنونم که پاسخ دادید. ببخشید شما مال کجایید؟ من فومنم، استان گیلان ... بچه تون چه مدت بعداز تولد تو دستگاه موند؟ بچه من الان ۱۰ روزه که به دنیا اومده تودستگاه بوده. از یه طرف خیلی دلم میخواد بیارمش خونه خودم ازش مراقبت کنم. از طرفی نگرانم نکنه خدای نکرده یهو یه چیز بشه .... بااین حال تا جواب آزمایشم بیاد باید بمونه تو دستگاه

خیلی ممنونم.خداروشکر که پسرگلتون حالش خوبه. ممنونم که پاسخ دادید. ببخشید شما مال کجایید؟ من فومنم، ا ...

مشهد هستم

اول پنج روز بستری بود بعد مرخص شد و باز بخاطر زردی ۷ روز بستری بود... من از اولین شبی که آوردمش خونه اصلا خواب و استراحت درستی نداشتم همش ترس اینو داشتم که خدای نکرده اتفاقی براش بیوفته... هنوز که هنوزه از بوی عطر و سبند و هرچی دوده دورش میکنم ولی شکر خدا خیلی خوبه... شماهم نگران نباش انشاالله وقتی مرخص شد حواست بهش باشه ولی استراحت کافی داشته باش استرس نداشته باش تا بتونی خوب بهش شیر بدی و اینکه غذاهایی با طبع گرم بخوری و هیچ دارویی به بچه ندی مگر با تجویز دکتر و ترس زدن واکسنهاشو نداشته باشی مثل من😁 همه رو به وقتش انجام بده ... درضمن حتما به پستونک و شیشه عادتش بده چون احتمالا تا بهبودی کامل باید اکو انجام بدی و غیره پس بهتره به شیشه پستونک عادت کنه تا هم خودت و هم کوچولوت اذییت نشین😊

مشهد هستم اول پنج روز بستری بود بعد مرخص شد و باز بخاطر زردی ۷ روز بستری بود... من از اولین شبی که ...

آخ چقدر دلم برای مشهد و زیارت امام رضا تنگ شده ... خوش به سعادتتون که مشهد هستید. سلام منو خیلی به آقا برسونید 

ممنون از راهنمایی هاتون... بهبودی کامل ؟!!! الهی آمین اما به نظرتون یعنی به نظرتون همچین چیزی برای بچه من ممکنه؟!!!

چرا از دود اسپند و عطر دورش می کنید؟ ببخشید اگه نکات خاص دیگه ای هم هست که باید رعایت کنم لطفا بهم بگید...

من هنوز جواب آزمایشام نیومدن . اگه منم شوگرن داشته باشم قابل درمان هست که برای بچه های بعدیمون همچین مشکلی پیش نیاد؟ دکتر قلب بچه میگه که بااین تعداد ضربان قلبش بعدیه مدت گشاد میشه. الان قلب پسر گلتون بعدچهار ماه هیچ تغییرسایزی نداده  و بعداز ۴ ماه بهتون نگفتن که پیس میکر بذارید؟

وااای  ببخشید سوالاتم اینقدر زیادشدند چون همونطور که میدونید این مشکل خیلی نادره و چون شرایط من هم مثل شماست ، خیلی دوست دارم از تجربیات شما استفاده کنم. خیلی خیلی متشکرم 

آخ چقدر دلم برای مشهد و زیارت امام رضا تنگ شده ... خوش به سعادتتون که مشهد هستید. سلام منو خیلی به آ ...

اتفاقا دیشب بیرون کار داشتم مجبور بودم برم تو مسیرم که نزدیک حرم بود یه سر رفتم حرم جاتون سبز نایب زیاره همه ی دوست دارن حضرت رضا(ع) بودم... البته تو این اوضاع کرونا جایز نبود رفتن... انشاالله قسمت بشه با نی نی کوچولوتون تشریف بیارین مشهد زیارت آقا

آخ چقدر دلم برای مشهد و زیارت امام رضا تنگ شده ... خوش به سعادتتون که مشهد هستید. سلام منو خیلی به آ ...

راحت باشین هرسوالی داشتین درخدمت...

اول اینکه هیچ وقت از رحمت خدا ناامید اگر خدا بخواد حتما خوب میشن و هرچی مصلحت باشه.

دود باعث میشه تنفس مختل بشه فقط همین چون ریه های نوزاد ضعیفه و با این شرایط قلب رعایت این مسائل تا حدودی لازمه. عطر کمتر استفاده کن چون دایم درحال شیر دادن هستی مشکلی برای تنفس بچه پیش نیاد...

درمورد احتمال بیماری شما باید بگم اصلا نگران نباشید مشکوک به هرکدوم از بیماری های خودایمنی باشین باز هم میتونید بارداری سالم و فرزند سالم زیر نظر پزشک داشته باشین.

دکترها معمولا بدترین حالت ممکن رو درنظر میگیرن... پسرمنو اصلا فکر نمیکردن زنده دنیا بیاد! بعداز تولدهم باز فکر نمیکردن وزن اضافه کنه!! و اینکه هنوزهم در عجبن با این تعداد ضربان چرا رشد طبیعی و حرکات و شیرخوردن خوب و طبیعی داره ... از تولد تا الان هم که نزدیک ۵ ماه داره خیلی کم خیلی کم سایز قلب تغییر کرده که گفتن جای نگرانی نیست فعلا باید ببینن جواب هولتر چی میشه بعد باز میگن نیاز به پیس هست یا فعلا باید صبر کرد... توکل به خدا.

انشاالله کوچولو رو بردی خونه خیلی گرم نگهش ندار لباس زرد نپوشون که خدای نکرده زردی نگیره تند تند شیر بهش بده تا وزن بگیره اگر نیاز بود شیرخشک کمکی بهش بده هیچ ایرادی نداره تا میتونی مراقب خودت و اطرافیانت باش که سرماخورده یا مشکوک به کرونا و یا هر بیماری ویروسی نباشن و ازشون دورنگهداری... دیگه نگران هیچی هم نباش کوچولوت اینقد زود بزرگ میشه به یک چشم بهم زدن😉

راحت باشین هرسوالی داشتین درخدمت... اول اینکه هیچ وقت از رحمت خدا ناامید اگر خدا بخواد حتما خوب میش ...

ای جااااان... زیارتتون قبول ان شاءالله.خدا حفظتون کنه ... به من هم دقیقا همین حرفارو می گفتن. تو هفته ۲۴ بارداری که این مشکل تشخیص داده شد به طور غیر مستقیم پیشنهاد به سقط هم دادن که حتی یه لحظه هم بهش فکر نکردم که اینکارو کنم و همیشه امیدواربودم و امیدوارم که این مشکل برطرف شه.خیلی ممنون از راهنمایی هاتون...‌ توکل به خدا. خدا به پسرتون سلامتی بده. ان شاءالله نیاز به پیس هم نباشه اصلا