2777
2789
عنوان

بیماری شوگرن و بلوک قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6315 بازدید | 57 پست
اگر ممکنه از مشکلاتی که باهاش مواجه بودید توی این مدت برام بگید،از امیدهاتون بگید، از تصورتون تا واق ...

سلام.ببخشید شما ivig تزریق کردن بلوک قلبی جنین درست شد؟ چون منم تو شرایط شما هستم.اگه ممکنه جواب بدین

سلام من قبل بارداریم متوجه شدم کم کاری تیروئید هاشیمیتو دارم دارو مصرف کردم و باردار شدم، بعد زایمان دچار پسوریازیس شدم که البته خیلی کمه، دوباره باردار شدم و فرزند دومم رو به دنیا آوردم ولی متاسفانه بعد شش ماه درگیر شوگرن شدم الان چند ماهه شوگرن دارم واقعا اذیت کننده هست اما دکتر نرفتم نمیخام کورتون مصرف کنم. علاوه بر اینها ریزش بسیار شدید مو گرفتم. شما هم ریزش مو دارین؟ خواهشاً جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااااان... زیارتتون قبول ان شاءالله.خدا حفظتون کنه ... به من هم دقیقا همین حرفارو می گفتن. تو هفت ...

سلام بچه منم مشکل بچه شما رو داشت.منم ۲۴ هفته فهمیدم.بعد بدنیا اومدن ضربانش پایین بود زیر ۴۰ میرفت همش.متاسفانه فوت کرد.اگه پیاممو دیدی دوستی رو قبول کنید بیشتر حرف بزنیم

میشه درخواست دوستی منو قبول کنید.منم شرایط شمارو دارم.میخوام مشورت کنم باهاتون

سلام عذر میخوام بخاطر مشغله کاری زیاد نی نی سایت نمیام برای همین متوجه پیام های شما نمیشم

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
سلام عزیزم، برا من anti ssA بالای 300 زده آیا با این وجود امکان بارداری موفق با بچه سالم وجود نداره ...

دکتر روماتولوژی که میگه چیزی نمیشه ولی دکتر زنان میگن ۲۰ تا ۳۰ درصد امکان داره دوباره تاثیر بزاره دوباره

ای جااااان... زیارتتون قبول ان شاءالله.خدا حفظتون کنه ... به من هم دقیقا همین حرفارو می گفتن. تو هفت ...

سلام عزیزم شما4سال پیش گفتین بچتون بلوک قلبی داره چیکارکردین الان چطوره منم مشکلم اینه😔