2777
2789
عنوان

بیماری شوگرن و بلوک قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6315 بازدید | 57 پست
راحت باشین هرسوالی داشتین درخدمت... اول اینکه هیچ وقت از رحمت خدا ناامید اگر خدا بخواد حتما خوب میش ...

سلام مجدد. وقتتون بخیر... میشه لطفا آدرس و شماره تلفن مطب دکتر قلب کوچولوتون رو بدید؟ 

سلام مجدد. وقتتون بخیر... میشه لطفا آدرس و شماره تلفن مطب دکتر قلب کوچولوتون رو بدید؟ 

سلام.میشه لطفا به ایمیلم پیام بدید.دوست دارم باهاتون در ارتباط باشم. خیلی خوشحال میشم اگه بپذیرید.laleh.teacher1995@yahoo.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باشین هرسوالی داشتین درخدمت... اول اینکه هیچ وقت از رحمت خدا ناامید اگر خدا بخواد حتما خوب میش ...

سلام.حالتون خوبه؟ خیلی وقته جوابمو ندادید؟ نگرانتونم. حال پسرتون خوبه؟ 

سلام.حالتون خوبه؟ خیلی وقته جوابمو ندادید؟ نگرانتونم. حال پسرتون خوبه؟ 

سلام ممنونم شکر خدا خوبه

هنوز ماهی یکبار اکو میشه شکر خدا وضعیتش خوبه و تغییری در سایز قلب ایجاد نشده...

شما چطور؟ خوبین؟ کوچولوتون احوالاتش چطوره؟ انشاالله که خوبه؟

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
خداروشکرررر که خوبین.. دخترمنم خوبه خداروشکر. اون هم همینطور هردفعه اکو میشه. پیام های قبلیمو ندیدید ...

خداروشکر که خوبین.

شرمنده متوجه نشدم

اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تا در تماس باشیم😊

سلام وقتتون به خیر من ۱۲ روزه فهمیدم بچم بلاک قلبی شده، ۲۹هفته باردارم، خیلیها پیشنهاد سقط میدن، اگر زمان برگرده عقب هم شما بچه رو نگه میدارید؟ الان که فرزندتون فکر کنم ۶ ماهه باشه، خیلی تصمیم گیری برام سخت شده، الان روی تخت بیمارستانم که ای وی ای جی دریافت کنم و کورتون اما خیلی نا امیدم خواهش میکنم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.

خداروشکر که خوبین. شرمنده متوجه نشدم اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تا در تماس باشیم😊

سلام.خوبین؟ خیلی وقته درخواست دوستی تون رو قبول کردم و بهتون پیام دادم.منتظر پاسختون هستم.ممنونم

سلام وقتتون به خیر من ۱۲ روزه فهمیدم بچم بلاک قلبی شده، ۲۹هفته باردارم، خیلیها پیشنهاد سقط میدن، اگر ...

میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته....

اگه زمان هرچقدر هم که عقب برگرده بازهم بابت این نعمتی که خدا به من داده سپاسگزارم و شعار نیست.... اگه بدونین چه وروجکی شده این ناقلا😅

انشاالله که نی نی شما سالم دنیا میاد.‌‌ امیدوارم خداوند تقدیر شما و فرزندتون رو سلامتی و شادکامی رقم بزنه.

اگر ممکنه از مشکلاتی که باهاش مواجه بودید توی این مدت برام بگید،از امیدهاتون بگید، از تصورتون تا واق ...

بارداریم تلخ گذشت چون نگرانیام خیلی زیاد بود... رفته رفته سپردم دست خدا... الان پسرم ۷ ماهش هست و قلبش همچنان ضربان پایین داره اما همه چیز در روند رشدش خوب و نرمال هست... خدا خیلی بزرگه نگران نباشید... پسر من با همین شرایط قلبی هزار ماشاالله بسیار بسیار پر جنب و جوش بازیگوش و بسیار باهوش و با استعداد هست که هرچی بگم کم گفتم... حرف زدن و اوای کلمات رو از سه ماه و نیم یادگرفت و تقلید حرکات رو خیلی زود یاد گرفته از همه ی هم سنای خودش خیلی جلوتره... انشاالله امید به خدا قلبش هم خوب میشه😊 اینارو گفتم که بدونید اگر مشکل قلبی داره اما هیچ چیزی از سایر بچه های دیگه ب سالم کم نداره و به جرعت میتونم بگم بسیار زرنگ و شیطون تر هم هست😉

سلام.خوبین؟ خیلی وقته درخواست دوستی تون رو قبول کردم و بهتون پیام دادم.منتظر پاسختون هستم.ممنونم

سلام عزیزم شرمنده من خیلی کم گوشی دست میگیرم که بیام سایت... چشم پیام میدم بهتون😊