2777
2789
عنوان

زخم مری🥺🥺

2455 بازدید | 13 پست

من امروز آندوسکوپی انجام دادم.دکتر از مِریم ک ظاهرا زخم بوده نمونه برداری کرد و فرستاد آزمایشگاه...و توضیح درستی نداد.گف ک مِریت زخمه...جوابو گرفتی بیار توضیح میدم...

بچه ها من حالم از غذا و بوی غذا بهم میخوره نمیتونم ی قاشق غذا بخورم..

مثلا نونو خیار یا نونو گوجه و ماست میتونم بخورم اما ن چیز دیگه ای.....

شما چی فک میکنین؟؟؟چرا نمونه برداری کرد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مری بخاطر اسید معده زخم میشه گوجه خیار نخور میوه خام نخور غذا عدس پلو باقالی پلو اینا بخور بویی نداره اینا منم غذاها حالم بهم میخورد الان دوهفته گذشته غذا میخوردم به جز چیزای سرخ کرده 

شکر هم استفاده نکن زخم رو نمیذاره خوب شه

مری بخاطر اسید معده زخم میشه گوجه خیار نخور میوه خام نخور غذا عدس پلو باقالی پلو اینا بخور بویی ندار ...

عزیزم جواب آندوسکوپی و آزمایش ها رو گرفتم ودوروز پیش یعنی۷مهر بردم و ب دکتر نشون دادم.گف ک معده ام زخم و عفونت و ورم داره وبشدت عصبیه و حتی با دارو هم بهبود پیدا نمیکنم خلاصه قطع امیدم کرد.

الان در ب در دنبال دکتر درجه یک باشه و توه تهران رو دستش نباشه میگردم.اما هنوز موفق نشدم.اگ تو کسی رو میشناسی یا چیزی شنیدی ممنون میشم بهم بگی.دکتری باش ک توه تهران حرف اولو بزنه یعنی خیییلی عالی باشه پولکی هم باش موردی نداره .

عزیزم جواب آندوسکوپی و آزمایش ها رو گرفتم ودوروز پیش یعنی۷مهر بردم و ب دکتر نشون دادم.گف ک معده ام ز ...

سلام شما خوب شدین ثواب داره بمنم بگین مری درد دارم غذا نمیتونم قورت بدم

سلام شما خوب شدین ثواب داره بمنم بگین مری درد دارم غذا نمیتونم قورت بدم

سلام گلم..من مریم مشکلی نداشت دکتر گف معده ات زخمو عفونت و التهاب داره و بشدیت عصبیه...گف ک بعید میدونم با قرص خوب بشی...

اما الان برعکس از وقتی ک قرصامو میخورم دیگ خوب شدم از لحاظ اشتها و حالت تهوع...قبل از اینک دکتر برم نمیتونستم ۱قاشق غذا قورت بدم چون حالت تهوع داشتم حالم از غذا بهم میخورد وهمش بالا میووردم.اما الان شکر خدا خوبم...انشالا ک توهم خوب بشی..اما باید بری ی دکتر خوب مطمئن باش ک درمان میشی..

سلام منم مشکل شما رو دارم مشکلتون حل شد؟ اخر چیکار کردید ؟

سلام...زخم معده و ورم معده و میکروب معده هم دارم.واسیدمعده مِریمو سوزونده....

اولین دکتری ک رفتم ناامیدم کرد گفت بعید میدونه با قرص هم خوب بشم..

تا اینک رفتم پیش دکتر مهران بابایی فوق تخصص گوارش.والان خیلی خوبم..خداخیرشون بده...

اول نمیتونستم ی قاشق غذا بخورم و همش استفراغ میکردم اما ب لطف ایشون عالیم..

انشالله ک شما هم شفاپیداکنی عزیزم🌺