2777
2789
عنوان

خانمها شما رو بخدا کمکم کنین قلبم تیر میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 44 پست
از اول خوب بود یا یهو تغییر کرد؟

از قبل عقدمون هم اخلاقش گند بود ولی چون همکار بودیم و خونواده ها در جریان بودن و به تنش و کشمش کشید من دیگه گفتم نمیخوامش اصلا. ولی با اصرار خونواده خودم و افکار پوچ و واهی که ابرمون میره شما دوماهی باهم بیرون رفتین و علنا دیگه همه دونستن نمیشه باید باهاش عقد کنی

خو بزار بره خودتو و اون دو تا طفل معصوم نفس راحت بکشین

عزیزم خیلی مشکل دارم اخه تربیت بچه هامو هم به گند کشیده. همیشه این‌مشاور اون مشاور. بخدا خسته شدم. تا اقی به توقی میخوره مرگه خدا بهم یه پولی برسونه مهریتو میدمو خلاص خودمم میرم امریکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خو به بچه ها آرامش بده بگو بزارید بره مام با هم خوش میگذرونیم،بنظرم خودت بیشتر از بچ ...

عزیز دلم تنها با هوا که نمیشه خوشگذرونی کرد؟ اونهم با دوتا بچه. نه اتفاقا خیلی خسته شدم از دستش اگه یه کاری داشتم و یه جا واسه موندن یه لحظه هم توی این خونه نمیموندم

عزیز دلم تنها با هوا که نمیشه خوشگذرونی کرد؟ اونهم با دوتا بچه. نه اتفاقا خیلی خسته شدم از دستش اگه ...

ینی هیچ جوره نمیتونی بری سر کار یه آب باریکه داشته باشی؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وقتی پول و سواد درست حسابی نداره از چی میترسی؟ شاید داره قمپز در میکنه

دوستش گفته بود باید یا تحصیلات داشته باشی با سرمایه گذاری کنی. اینم داره همون کارو میکنه. یه بار پرسیدم که توی بورس یه مقدار سرمایه گذاری کن گفت ندارمدر صورتیکه کرده ولی بهم نگفته

خو آخه با حقوق کارگری چطوری میخواد بره آمریکا؟ 

تحصیلات عالی داره؟

به نظرم که دوستش داره گولش میزنه پول ازش بکنه 

چرا به یه بزرگتر نمیگی؟ مثلا مامان بابای خودت یا شوهرت

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

عزیزم برای سرمایه گزاری پول خیلیییی زیادی میخواد

آمریکا رفتن به این راحتی ها نیست

الانم که جلوی ویزای ایرانی ها رو گرفتن فقط دانشجویی امکان پذیره

بعدم دانشجویی بره برای لیسانس باید اقدام کنه تمام هزینه ها با خودشه چون فاند نداره 

یه جورایی غیر ممکنه بنظرم

خب امکان داره که یه راست نره امریکا و پله به پله حرکت کنه؟

همش به پول نیاز داره 

همون قاچاقی رفتنشم الان دیگه خیلیییی پول میخواد

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
سرمایه گذاری بورس خارجیه چیه که اقدام کرده؟

باید حسابی سرمایه ای که باهاش بورس خریده و کار کرده زیاد باشه بعدم تا جایی که من میدونم ایرانی های مقیم کشور خودمون به راحتی نمیتونن سرمایه گزاری کنن توبورس آمریکا مگر اینکه کارگزار بگیرن

ولی اینکه اقامت بدن با بورس من نشنیدمو فکر میکنم نمیشه

ولی کانادا با سرمایه گزاری میشه اقامت گرفت

ولی چیزی حدود دوازده میلیاردپول میخواد

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت. خدا به دلت ارامش بده

انشاالله مشکلی پیش نیاد عزیزم ولی هواست رو‌جمع کن

مرتب چکش کن

اگر میتونی مهریه بزاری اجرا ممنوع الخروج میشه