2777
2789
عنوان

خانمها شما رو بخدا کمکم کنین قلبم تیر میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 44 پست

خودش هم که کارگر هست و حقوقش در حد کارگریه. تا حالا رو راست بهم نگفته دقیقا حقوقش چند هست و در طول ماه هم تمام خرجها با خودشه.منظورم اینکه نمیتونه زیاد پول پس انداز و مخفی داسته باشه. چند ماهی میشه که هی توی خونه پیش بچه ها باخسم و تهدیدامیز بهمون میگه میخوام برم امریکا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش هم که کارگر هست و حقوقش در حد کارگریه. تا حالا رو راست بهم نگفته دقیقا حقوقش چند هست و در طول م ...

خو بزار بره خودتو و اون دو تا طفل معصوم نفس راحت بکشین

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چراطلاق نمی گیری

نگو اینو به کسی

عزیزم من با یزید ازدواج کردم ولی حالا ک دارم رهاش میکنم خیلی سخته

وقتی میگم یزید یعنی ته اش

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
خودش هم که کارگر هست و حقوقش در حد کارگریه. تا حالا رو راست بهم نگفته دقیقا حقوقش چند هست و در طول م ...

چه غلطا😏

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت

خودش هم چون اراده ی قویی داره تلاش میکنه انگلیسی یاد بکیره مدرکش هم دیپلم هست. چندین بار بهم گفته بچه هارو بردار برو خونه بابات. منم‌میخوام برم امریکا. بچه خیلی استرس میگیرن که بابا میخواد مارو تنها بزاره؟ بااینکه هیچ روابط عاطفی باهم ندارن ولی خوب نگران میشن تا اینکه اخیرا بهش گفتم چرا الکی حرف میزنی و این بین بجه ها نگران میشن. از اون موقع دیگه حرفی نزده. ولی میدونم کارایی میکنه

این همه مشکل داشتید و دو تا بچه آوردید؟

اگه اعتقاد به اون دنیا دارید باید بگم که خودتونو آماده کنید برا جواب پس دادن...اگرم مثله من ندارید که هیچی ...فقط برید توبکتومی که سومی رو نیارید

خودش هم چون اراده ی قویی داره تلاش میکنه انگلیسی یاد بکیره مدرکش هم دیپلم هست. چندین بار بهم گفته بچ ...

وا خو به بچه ها آرامش بده بگو بزارید بره مام با هم خوش میگذرونیم،بنظرم خودت بیشتر از بچه ها میترسید تنهات بزاره،شایدم اونقدرام که میگی بد نیست وگرنه دو تا بچه نمیاوردی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن