2777
2789
عنوان

چه مارکی ظروف نچسب گرانیتی بخرم؟

116 بازدید | 5 پست

سلام دوستان میخوام قابلمه نچسب بخرم نمیدونم چه مارکی خوبع یکی میگفت مارک atcایرانی 

از طرفی خارجیها رو کامل میدن یعنی نمیتونی سایزش رو انتخاب کنی نظر شما برام خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم اگر میدونستم حتما مینوشتم برات عزیزم 😍😍😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

سلام عزیزم خوبین گلم عیدتون مبارک باشه عزیزم انشاالله سال خوبی داشته باشید ببخشید من دم عید گوشی دست امیر مهدی دادم زد ریست کلی کرد هم شماره شما هم آدرس فرستادید پاک شدن یعنی همه چیز پاک شد داخل نی نی سایت هم هرچی گشتم پیدا نکردم شمارو تا اینکه دیشب پیامتون رو دیدم اشکال نداره عزیزم کار خوبی کردید دادین به یک نیازمند دیگه... ببخشید من زیاد بانی نی سایت کار نکردم الان شارژ نداشتم اینقدر گشتم تاشمارو پیدا کردم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

سلام عزیزم خوبین گلم عیدتون مبارک باشه عزیزم انشاالله سال خوبی داشته باشید ببخشید من دم عید گوشی دست ...

سلام سال نو شما هم مبارک باشه 

سال خوب و پرباری داشته باشید ان شالله 

پدرم کم حوصله هست چند بار گفته کسی نیومد این وسائل رو ببره گفتم به خاطر شلوغی و مسیر دور نیومدن 

حالا پریشب گفت بهم گفتم این لباسها نو هستند باید به سایز طرف بخوره گفت سایزش چیه منم گفتم گفت دقیقا من کسی رو با این سایز میشناسم میدم بهش گفتم اشکالی نداره قسمت هر کسی باشه همونه