2777
2789

عشق اول یه دختر😍

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلتنگتم😔....کاش این روزا پیشم بودی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

فرشته آسمونی من دلم برای دستات،آغوشت،موهای جو گندمیت،اون چشای پر مهرت تنگ شده

آخ آخ کاش بود ک بغلش میکردم.خیلییییی سخته.چجوری اینهمه تحمل کردمو میکنم خدا میدونه.

عشق اول یک دختر

و کسی نمیداند پدر خدای روی زمین است  

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن

برای هرکسی متفاوت تعریف میشه بعضیا واقعا پدرن بعضیا ادا در میارن که پدرن بعضیا فقط خودشون احساس میکنن که پدرن و بعضیام فقط اسم تو شناسنامه ان

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن