2777
2789

بچه ها اگر کسی پیش دکتر اشتیانی میرفته تو بارداریش یا الان لطفا نظراتش رو بگه و اینکه راضی بودین؟ 

قبول میکنه سزارین کنه؟

دکتر رامبد چقدر سونوهاش دقیق و قابل اعتماده و ایو جنسیت و توی ان تی درست میگه؟

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سونو دکتر خدارحمی وزهرا شکری خیلی خوبن  برای براداریم پیش دکتر محتسبی میرفتم راصی یودم ای ...

اره همه تعریف اینارو میکنن ولی دکتر من متاسفانه فقط میگه رامبد😑

اره همه تعریف اینارو میکنن ولی دکتر من متاسفانه فقط میگه رامبد😑

یه سری پزشکا قرارداد دارن ودرصدمیگسرن بخاطره این میفرستن جاهایی ک مدنظره خودشونه پیتونی بری وبگی مسیرم نبود اونجا یا دیرترنوبت دادن ودرنهایت سونویی ک دوست داری برو😁😁😁

یه سری پزشکا قرارداد دارن ودرصدمیگسرن بخاطره این میفرستن جاهایی ک مدنظره خودشونه پیتونی بری وبگی مسی ...

نه میگه کلا نتیجه رو قبول ندارم مریض هم ایگقدر زیاد دوره که کلا براش مهم نیست اگه یکی دو نفرم دیگه قبول نکنه

نه میگه کلا نتیجه رو قبول ندارم مریض هم ایگقدر زیاد دوره که کلا براش مهم نیست اگه یکی دو نفرم دیگه ق ...

شک نکن برای در۱د کارشونه😂😂😂توکرج دکترخوب کم هست اکثرشون یه روده راست توشکمشون نیست

من بارداری اولمو خدارجحمی میرفتم ولی دکترم دیگه قبولش نداره و رامبدو معرفی کرد دکترم همیشه بهترینارو معرفی میکنی کارش عالیه خیلی وقت میذاره کاملا با دقت و حوصله ، برعکس بارداری اولم که خیلی سونوهام با حوصله و طولانی نمیشد ، خلاصه ان تی هم رضا رامبد احتمالش رو میگه و درست هم میگه به من گفت دختره و دختر هم بود ادامه سونوهام ❤ اجازه فیلمبرداری هم داری کل سونوهامو فیلم گرفتم 🥰🥰❤❤❤

من بارداری اولمو خدارجحمی میرفتم ولی دکترم دیگه قبولش نداره و رامبدو معرفی کرد دکترم همیشه بهترینارو ...

عزیزم انومالی هم رفتی پیش دکتر رامبد؟ راضی بودین چقدر طول کشید؟

خدایی که به شدت کافی است 

اسی ببخشید شما پیش دکتر آشتیانی موندین یا دکترتونو عوض کردین ؟ ازش را۲ی هستین ؟ برای سونو آنومالی رفتین پیش دکتر رامبد خوبه ؟ برای انومالی کارش دقیقه پس فردا پیشش وقت دهرم

خدایی که به شدت کافی است