2777
2789

همه میریختن تو تاپیک و جواب میدادن

متاسفم واقعاً 

همتون خانمین قطعاً مشکل مشابه منو داشتین یا دیدین 

یعنی یه نفرم نمیتونست یه چیزی بگه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلم گفتم  ۲ ام تا ۱۶ ام پریود بود  دوباره ۲۱ ام شدم😑

خب خانوم گلم فک نمیکنی باید بری دکتر مشخصه مشکلی هس حالا یا کیسته یا مشکل هورمونیه که اینا تشخصیش کاز ما نیس کار پزشکه 

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 

عزیزم اینکه ناراحتی نداره برایه همه پیش میاد 

اگه میتونید که دکتر برید  چون یکی از آشناهام اینجوری شد ودکتر بهش گفت کیست داره 

و دوماه قرص ال دی خورد رفع شد 

ولی شما برو دکتر

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
مشکل خاصی نداری؟ خونریزیت زیاده؟تیره اس یا روشن؟

آخرین باری که رفته بودم دکتر برای چکاپ بارداری گفت فیبروم دارم اما یه سری دارو داد خوردم 

رفتم پیش یه دکتر دیگه اونم گفت انقدر مهم نیست که بخواد تو بارداریت مشکلی ایجاد کنه 

میخواستم این ماه اقدام کنم😭 

تیره است 

آخه هیچ وقت اینجور نبودم  این ماه اولین باریه که اینجور میشم

خب کیست از اول تو بدن نیس که یهو به وجود میاد ولی یکی از نشانه های دو بار پریود شدن تو ماه وجود کیسته 

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
آخرین باری که رفته بودم دکتر برای چکاپ بارداری گفت فیبروم دارم اما یه سری دارو داد خوردم  رفتم ...

حتما برو تست پاپ اسمیر بده قبل اقدام اگه عفونت باشه خیلی بارداری پر دردسری میشه اول از سلامتیت مطمئن بشو بعد اقدام کن

هرچه هستم خدایم داند...