2777
2789

تازه بهش پیام شب بخیر دادم گفت نخواب الان میام داشت زعفرون پاک میکرد فداش بشم من

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار باشید عزیزم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

زعفران پاک کردن خیلی دردسره 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

زعفران پاک کردن خیلی دردسره

اره اونم میگفت کمرش درد گرفته بود از کار کردن زیاد 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

عشق من هرشب تا پاسی از شب بیداره منم نمیزاره بخوابم بگیر بخواب مرد

عه ما برعکس شماییم اون میخواد زود بخوابه من نمیزارم اگه یه شب زود بخوابه دلم میگیره و ناراحت میشم بهش میگم چرا دیشب زود خوابیدی قبل از اینکه خبرم کنی 😂😂😂😭😭😭

عزیزم مال من شوهرمه بس که حرف میزنه یا تجاوز میکنه به اعصابم کلا اینجوریه که شب بیداریم تا ظهر خواب ...

عه پس بمونید برای هم منم عشقمه قراره بیاد خواستگاریم ما هنوز رابطمون مجازیه😄😄😄

عه پس بمونید برای هم منم عشقمه قراره بیاد خواستگاریم ما هنوز رابطمون مجازیه😄😄😄

خیرباشه

منم مجازی آشنا شدم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.