2777
2789

وقتی به زنی تجاوز می‌شه، سوال پرتکرار اینه که «چرا رفتی خونه‌اش؟»

وقتی مردی در دام پرستو میوفته، میگن «بیچاره، فریبش دادن.»

در اولی زن مقصره چون باید بدنش رو میپاییده.

در دومی مرد قربانیه چون قدرتش نباید لکه‌دار بشه.

این دوگانگی، جوهره‌ی مردسالاریه:

زن همیشه مسئوله، مرد همیشه معذور.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا ! 🫤 کی گفته ؟🫤 من یه پسرم و وقتی یه مردی اون مورد براش پیش میاد میگیم اینقدر هول و بووووق بوده که فکر نکرده اون طرف چرا فورا بهش پا داده !

از اون طرفم وقتی برا یه خانوم همچین موردی پیش بیاد بستگی داره مرده رو بشناسیم یا زنه رو !

اگه مرده باشه می‌گیم بی‌شرف به یه زنه تجاوز کرده!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

اگر بدنبال تطهیر زنی هستی که میره خونه مرده غریبه اشتباه کردی قضیه پرستو یک امر نادرهدر کل هر کی اشت ...

بعدش تجاوز اسمش روش کسی ک خودش بخواد نمیاد بگه بهم تجاوز شده