2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ چون مردن فحش هم بهشون بدی نباید چیزی بگن؟ مثلا یه آقا بیاد بگه آه خانوما هم اینجا هستن ک... ...

من نگفتم بهش فحش بدی میاد دعوا میکنه

گفتم تازه دعوا هم میکنن باهات یعنی اونا دعوا رو شروع میکنن!!!

اره هستن تازه یه عده اشون دعوا هم میکنن با ادم  

یه عده شونم آدم ومیخورن😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من نگفتم بهش فحش بدی میاد دعوا میکنه گفتم تازه دعوا هم میکنن باهات یعنی اونا دعوا رو شروع میکنن!!!

ربطی به زن و مردی نداره بنظرم.. خیلی از خانوم های اینجا هم الکی دعوا میگیرن.. که تازه تعداد اونا از مرد هایی که دنبال دعوا ان هم بیشتره... 

یه عدشونم آدم ومیخورن😁

اره دیروز یکیشون میپرید به من 

توهین میکرد تاپیک میزد برام مسخره میکرد 

خلاصه جولون میداد

با یه بدبختی از شرش راحت شدم

با اینکه حتی یبار هم ریپلایش نکرده بودم و اصلا کاری به کارش نداشتم 

ربطی به زن و مردی نداره بنظرم.. خیلی از خانوم های اینجا هم الکی دعوا میگیرن.. که تازه تعداد اونا از ...

اینجا اکثریت خانم هستن طبیعیه که با هم بحثشون بشه دعوا کنن

مرد نباید بیاد وسط این همه زن

تازه دو قورت و نیمشم باقی باشه دعوا راه بندازه.