2777
2789

تو تاپیک قبلی نوشتم ماجرا رو از ۴ماهدپیش تا امشب که این قضیه اتفاق افتاد

تاپیک

سه ماه قهر ادامه دار با خانواده شوهر و اتفاقات جدید

خواهشا کل ماجرا رو بخونید و در نتیجه راهنمایی کنید

واسه تنهاییام و دلتنگیام اینجام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرتم قهری یا فقط خانوادش ؟ من پنج ماهه قهرم با خانواده شوهر هین خیالمم نیست 

با خانوادش قهرم

باخودش سنگین.هییچ رابطه عاطفی بینمون نیست.خیلی کم میبینمش.اکثرا خونه باباشه.خوابش.حمامش....

با خانوادش قهرم باخودش سنگین.هییچ رابطه عاطفی بینمون نیست.خیلی کم میبینمش.اکثرا خونه باباشه.خوابش.ح ...

ینی چی ینی تورو عمدا با دوتا بچه ول میکنه میره خونه ننش؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
ینی چی ینی تورو عمدا با دوتا بچه ول میکنه میره خونه ننش؟؟؟؟؟؟؟؟

لج میکنه

حالام که شماره زن با نام و گوشی و سیمکارت جدید دیدم

اصلا رو هوام

لج میکنه حالام که شماره زن با نام و گوشی و سیمکارت جدید دیدم اصلا رو هوام

وای خدایمن چه مدت دور بودید که خیانت کرد ؟ اونم‌با دوتا بچه مردا چی شدن خدااا اصلا دعواتون سر چی بود که رفنی خونه پدرت 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بنظرم مشکلت با خانواده شوهرت عمقی نیست و اونا رعایت میکنن و ابروداری ولی شما کوتاه بیا نبودی بخاطر عروس جدیدم حساس تر شدی و هی مقایسه میکنی اگه زندگیتو دوست داری و میخوای آواره نشی خودت و دخترات رابطتو با خانواده شوهرت بهتر کن یکم لج بازی که خوب نیست زندگیتو خراب میکنی گذشت داشته باش . برای سیمکارت مخفی شوهرت ولی باید جدی باهاش برخورد کنی.  

عزیزم انتظاراتت از خانواده همسرت بیجاست و خیلی مرتوقعی! انقدر چشم و هم چشمی نکن 

ی جورایی ریز داری حسادت میکنی! انقدر خودتو‌درگیر اونا نکن

دوما خیلی به همسرت زور میگی و امر و نهی میکنی‌

سوم اینکع اشتباه محض کردی بخاطر بنایی یا هرجیزی با همسرت انقدر دور شدی 

جای تو‌باشم هرچه زودتر ی خونع اجاره میکنم و یا جایی رو فراهم میکنم و میرم ک کنار هم باشیم 

بخاطر گوشی و زنگ و اینا زود قضاوت نکن 

یکم اجبارش کن‌ک کنار هم باشید و اونموقع میتونی ببینی ک داره چ اتفاقی میوفته

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

واقعا حالم بد میشه ازینکه را بیفتی دنبال ی مرد ببینم کجا رو میبینه نکنه ببینه نکنه دلش ببینه 

نکنه نکنه 

اون خانم جلسه ای نقطه چین ک میگفت میل ب بی نهایت ی مردو درک نمیکنن زنا 

بسه واقعا 

تا کی 

تا کی باید مواظب بود نکنه دلشون بلرزه 

تا ب خودمون میایم موهامون سفید شده و کلی چروک زیر چشامون 😢😢😢😢

اخرم میگن پیر بود کارای مردو نمیتونس انجام بده ی هوو

یا زنش مرد گنا داره 

ای خدا 

چقد ظلم در حق زن اخه