2777
2789

رویکرد و حیطه ی کاریتون چیه؟کد نظام روانشناسی دارید تا بشه ازتون سوال پرسید؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دچار وسواس فکری میشم چطوری جلوشو بگیرم. بهترین واکنش چیه؟

هر کس ادعای روانشناس بودن کرد سریع اعتماد نکنید ،اول شماره ی کد نظامشون رو بپرسید و بعد از چک کردن در سایت سازمان نظام روانشناسی  سوالتون رو مطرح کنید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
وقتی دچار وسواس فکری میشم چطوری جلوشو بگیرم. بهترین واکنش چیه؟

اول باید چرخه خوابتون را درست کنید. دوم باید هدونیزمتون را تقویت کنید. سوم باید نشخوارهای فکریتون را بشناسید تا بتونید ذهن را کنترل کنید و نهایتا میرسید به بحث وسواس فکری برای خیلی ها با اصلاح چرخه خواب مشکل وسواس فکریشون حل میشه ولی اون بحث هدونیزم بحث خوش زیستی و داشتن یک روان سالم است که تقویتش بسیار ارزشمند است.

روانشناس