من چندین ساله عاشق پسرخالمم مامانم فکر کنم فهمیده که عاشقشم ولی پسرخالم نمی دونه دوسش دارم و فکر میکنم عشقم یکطرفس...امروز با خالم اینا دور هم نشسته بودیم که بحث ازدواج پسرخالم شد که خالم میگفت دنبال دختر برای پسرمم از دوستات کسی رو سراغ نداری هم سن خودت معرفی کنی (اون لحظه مردم و زنده شدم با حرفش دلم یه دفعه پیچید به هم داشت گریم میگرفت)منم گفتم نه من کسی رو سراغ ندارم....خدا به هیچ کس همچین دردی رو نده که بیان ازت بپرسن برای کسی دوسش داری و عاشقشی دختر سراغ داری یا نه...قلبم داره وایمیسته انقدر ناراحتم میترسم سکته کنم به خدا دست خودم نیستش هرکاری میکنم ناراحتیم از بین نمیره...
دلمو شکوند خالم (خالم با ازدواج فامیلی مشکلی نداره همش به مامانم میگفت دختر خواهرمونو بگیر برای پسرت مامانمم به خاطر این که برادرم وضع خوبی نداشت صبر کرد که هروقت آمادگی ازدواج داشته باشه بره خواستگاری دختر خالم ولی دختر خالم عاشق کسی دیگه شد و زود تر ازدواج کرد و خبری نداشت که مامانم میخواسته بره خواستگاریش)اینو گفتم که بدونید موافق ازدواج فامیله خالم.....اصلا خودمو نمیتونم آروم کنم قلبم داره میزنه بیرون یه جوری شدم اونو بهم گفت😭😭😭😭