2777
2789
عنوان

عاشقی چه بد دردیه قلبم داره سوراخ میشه از عذاب درونم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست
یه درد شیرینه..‌ دارم زجر کش میشم ولی زجرشم دوس دارم 😑

کجاش شیرینه؟؟؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو خیلی داری اذیت میشی...

سخته که اینطوری دختر

یه فکری به حال خودت کن

میخوای همینطوری بشینی تا خاله ات برا پسرش زن بگیره؟؟؟

میشه بری به پسر خالت راجع به احساست بگی ؟!

یا میگه اره یا میگه نه دیگه

اینطوری حداقل یه دل میشی 

اما‌اگه دست رو دست بذاری هیچی درست نمیشه

خودت باش👌 مگه خودت چشه؟!!

عشق یه طرفه داغون میکنه ادمو منم قربانی شدم😔

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
چیزی که داره نابودت میکنه رو اسمشو عشق تذار عشق اونه که حالتو خوب کنه دل کندن از هرچیز مخصوصا ادما ...

می بینمش حالم خوب میشه ولی حرف ازدواجش پیش میاد داغون میشم😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
خوب اگر پسرخاله ت پسر خوبیه خودت بهش بگو اگر مامانت با حاله ات راحت نیست 

نمی تونم😭😭😭😭

خاله نکبت من چون تهران بود من شیراز نگذاشت البته خانوادمون هر دو طرف مخالف بودن ولی ما عاشق هم بودیم ...اون ازدواج کرد شب عروسیش من مردم و یکی دیگه متولد شد ...من تمام شب رقصیدم و اون به حسرت نگام کرد ...تمام و دفت سر زندگیش دختری گرفت از ...من فقط سکوت ...الانم هر روز بحث دارن 4 سال شده ...من که فراموشش کردم چون میخوام زندگی جدید شروع کنم دعا کنید وکالت قبول بشم 😍

باید یکی توروبهش پیشنهاد بده خودت ک نمیتونی کاری کنی

اون یکی خالم منو بهش گفته ولی نمی دونم جوابش چی بوده

خامی 

نه اصلا...  بیشتر از جونم عاشقش بودم... اونم عاشقم بود... ولی قسمت هم نبودیم... چون خیلی خوب بود برام نمیتونم فراموشش کنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...